Culorile tomnatice în amenajarile interioare

Rate this item
(0 votes)

Este timpul ca vara cea călduroasă să fie uitată și să fim pregătiți cu o bună dispoziție pentru o toamnă rece, când în fiecare dimineață nu dorim să iașim de sub pătură, dar mai ales să ne pomenim în ploaie și vânt. Trebuie să încercăm să ne încălzim sufletele acasă, apoi să suporăm răceala de afară, de aceea să ne răsfățăm starea de spirit zilnic și să creăm o atmosferă caldă în interiorul caselor noastre prin modificări mici, dar superbe.

Cea mai simplă versiune a termenului de "încălzire" poate fi relaizată prin pardoseală, șemineu și tot felul de încălzitoare. Este important să ne amintim izolarea de podea și de perete. În ceea ce privește ferestrele și ușile, ele nu ar trebui să lase să intre aerul rece în casă, dar, de asemenea, să se potrivească cu stilul apartamentului. Cu această abordare, nici nu ve-ți îngheța, dar nici nu se va adăuga căldură în plus cu ajutorul încălzitoarelor. Și tu vrei să te întoarci într-un loc liniștit, unde poți scăpa de emoții negative și de stres după timpul rece de afară sau o problemă la serviciu. Psihologii recomandă o abordare foarte responsabilă pentru designul interior după o zi de lucru. Iată câteva sfaturi, acestea vor putea fi puse în aplicare chiar și de orice femeie pentru a face camera caldă. 

Schema de culori calde vă va ajuta să vă ridicați starea de spirit. Alegeți nuanțe condimentate, citrice, galben și roșu, în schema de culori a interiorului. Ele reflectă energia soarelui și umple camera cu căldură și lumină. Pentru iubitorii de culori pastelate - bej, alb-gălbui, nuanțe de lăptos va face un ton vesel. O opțiune posibilă - accente de elemente luminoase de pe toate tipurile de accesorii. Adăuga pături, perne, lămpi de culoare florii-soarelui, mandarine, afine, ciocolată. Este această soluție ideală pentru cei care nu doresc să picteze pereții "la rece", în culori calde.

Evita materialele sintetice în proiectarea casei tale. Aici vin în ajutor, atât de popular astăzi, stilurile de interior rustice și ecologice. Ecostyle este privit ca un semn sigur al plăcerii gustului. Aceasta implică utilizarea în designul camerei pânză groasă de sac, de in, sisal și lână. Încălzește-te, de exemplu, tăiați panouri din plută sau pardoseli din lemn și adăugațile în cameră în locul potrivit, unde nu împiedică ca alte lucruri să fie scoase în evidență.

Pentru căldură și confort minunat, adăugați tot felul de chestii: tacâmuri din ceramică, din lemn sau mobilier de răchită. Se crede că are efecte benefice asupra atmosferei în clădire, și devine mai cald, nu numai în jur, ci și în inimă. Stilul rustic este o alegere mai potrivită pentru bucătărie și living. Este nevoie de un decor special: mobilier vechi sau stilizate ca o bucătărie antic, o masă de lemn, scaune, pături pe scaune, fețe de masă din dantelă și șervețele, draperii din bumbac cu motive florale, plăci de tăiere de lemn, coșuri de pâine din tije, buchet de ceapă uscat și ardei roșu iute, spice de grâu, secară, ovăz, buchete de ierburi și flori sălbatice (atât proaspete cât și uscate). Unele originale de dovleac imens face paradă, dovlecei, suc de fructe.