Decorul vintage intr-o casa moderna

Rate this item
(0 votes)

Fie că ați moștenit-o cutie de lenjerii de pat vechi de la bunica ta și de la alte familii sau pur și simplu le-a găsit într-un magazin și nu ai putut să te abții fără să le cumperi, ai șansa să le utilizezi ca decor acasă! Desigur, stilurile de lenjerie s-au schimbat de pe vremea în care le-ai primit cadou, dar la sigur ai câteva din dantelă și broderie colorate delicat, în favoarea imprimeurilor grafice și a numărului de fire de înaltă calitate, dar de epocă. Păi fețele de pernă, și batistele sunt un mod minunat de a adăuga un pic de stil vechi la spațiul modern din casa ta.

Ai un teanc  mare de șervețele de epocă pe care le-ar prefera să nu le utilizați la ora cinei, de teamă de compromitere cumva a  starii lor? Încercați să le utilizați făcându-le draperii pentru bucătărie sau baie și vor arăta foarte bine la fereastră.

Iubești ideea de a folosi lenjerii de pat de epocă pentru a face draperii, dar nu sunt destul de mari pentru a acoperi suficient  ferestrele mari, superbe? Ei bine, atâta timp cât poți lucra cu o pereche de foarfece și știi cum să faci o cusătură foarte simplă, puteți face în continuare o draperie frumoasă prin intermediul  bucăților de orice tip de lenjerii de pat decorative de care dispuneți.  Încearcă să folosești batiste frumoase și colțuri brodate de lenjerie de pat sau de pernă.

Ai o colecție de fețe de pernă de epocă pe care nu le utilizați de multe ori, dar acestea sunt  tăiate superb și colțuri brodate într-un mod nemaipomenit? Profitați de acel material ca decor, gata de utilizare. Mai degrabă decât a lăsa să se așeze la nesfârșit în dulap pe post de lenjerie veche. Noi adorăm absolut această idee de decor, care oferă posibilitatea de a utiliza lucrurile care se prăfuiesc în dulap.

Cautați un mod mai unic pentru a da cuiva un card, drept amintire, pentru o ocazie specială sau un mic cadou? Noi sugerăm acest design adorabil, de unică folosință, și delicat decorativ-plicul. Acestea se fac a fi cadouri perfecte, destul de bine lucrate manual, unde puteți adăuga cărți ca suvenir artistic, bijuterii de familie, sau pachete de fotografii imprimate.

Originalitatea acestei fețe de masă este că a fost utilizată broderie și dantelă atât de des prezentate în lenjerie, cearșafuri și fețe de pernă în cazurile generațiilor trecute. Produsul final este deosebit de frumos și nostalgic, dat fiind faptul că fețele de masă moderne nu întotdeauna dispun de o astfel de măiestrie!

Ai o cutie de fețe de masă vechi, care prezintă o altă dimensiune a epocii, dar superbe și poate chiar cu un pic de broderie, dar nu este probabil să le folosești pe masa ta de luat masa? Salvați-le de la o soartă în podul casei, pentru a le transforma în prosoape de ceai utile sau prosoape de vase pentru bucataria ta.