Culorile calde pentru sezonul rece

Rate this item
(0 votes)

Este acel moment al anului, atunci când suntem ocupați cu cumpărăturile de vacanță, planificarea petrecerelor și ambalarea cadourilor. De asemenea, este timpul să se pregătească acasă pentru marele festivități pentru a da unui invitat aspectul de proaspăt, nou chiar de la intrare. Cu iarna ceea ce se face deja simțită prezența în multe părți ale lumii, de asemenea, este timpul să se treacă de la căderea frunzlor de toamnă la decorarea cu ideea minunilor de iarnă! Și, ca întotdeauna, suntem aici pentru a vă aduce cele mai recente în ceea ce privește cele mai fierbinti tendințe de design interior ale sezonului și cele mai bune descoperiri de mobilier.

Întuneric magic și praf de aur. Una dintre cele mai populare tendințe de decorare din acest an a fost utilizarea rafinată de nuanțe metalice și accente profunde pentru a insufla energie într-un cadru. Această declarație de stil este setată pentru a continua chiar și în anul următor, iar iarna este momentul perfect pentru a stoca pe sclipici pentru a adăuga pompă suplimentară la festivitățile de vacanță. Dar real, alt pretext de sezon este un amestec frumos și elegant de negru și auriu, care combină glamourul cu un sentiment de rafinament rece. Negrul și galbenul au fost întotdeauna o combinație fierbinte, dar această iarnă, înlocuiți galbenul clasic, cu strălucirea aurului.

Și negrul cu aurul funcționează destul de mult în orice cameră și puteți varia cantitatea fiecăreia dintre aceste nuanțe pentru a crea o paletă de culori care să completeze stiluri variind de la Hollywood Regency la modern, minimalist. Pentru cei care sunt mai extremiști, încercați tentativa cu privire la o nouă schemă de culori, încercați un perete de accent și corpuri de aur de iluminat, sau negre, înainte de a face modificări mai substanțiale.

Albastrul vibrant - bleumarin. Culoarea albastră marină este adesea asociată cu teme nautice și interioare, inspirate de vară. Pentru cei care sunt mulțumiți cu acest aspect pentru tot timpul anului, bleumarin este o alegere excelentă, într-adevăr. Dar, în această iarnă, bleumarin are scopul de a face valuri mari ca o umbră de iarnă exclusivă, care înlocuiește verdele obișnuit și nuanțele roșii. Bogat, elegant și versatil, acesta poate fi utilizat în temele care variază de la rustic la contemporan și industrial. Un îndrăzneț bleumarin de perete, accentuiază stilul și preferințele celui care găzduiește, de asemenea, șemineul în camera de zi sau dormitor poate deveni un punct focal instant și un decor perfect pentru festivitățile de Crăciun. Din nou, pentru cei care au probleme de angajament de culoare, lenjeria de pat de pluș, în albastru marin este o modalitate foarte bună de a adăuga această nuanță vie, fără de fapt, angajându-se la schimbări permanente. Evident, acest lucru face un impact vizual mai puternic atunci când aveți un dormitor care are un fundal cald, neutru. Un dramatic stil de albastru marin pentru o bucătărie sau biroul de acasă va face, de asemenea, o bună impresie cu ușurință.

Negrul, auriul și bleumarin sunt, într-adevăr, o gamă de culori, care iese în evidență și fură spectacol. Dar, în fiecare sezon are nevoie de propriul său cald nou - neutru, iar această iarnă este din nou pentru familia de gri (ne întrebăm când designerii vor începe să se plictisească cu multe nuanțe de gri). Griul - cărbune este într-adevăr ideal pentru modelări interioare ca peisajul din afara ferestrei să se transformă în alb. O atingere mai închisă decât cele mai multe alte nuanțe de gri, încă mai funcționează foarte bine cu alte culori de accent aldin.