Accentuarea decorului cu ajutorul pernelor decorative

Rate this item
(0 votes)

Nu te agita încercând să stapanești un amestec de perne aruncate pe un pat într-o cameră, oricum nu există regulă care să vă ajutre. Ceea ce trebuie neapărat să cauți este aranjamentul și combinația dintre designul camerei și acocierea lui cu pernele decorative. De ce perne? Deoarece un cămin cu o atmosferă plăcută unde predomină pacea, poate fi completat cu perne care va intensifica această stare. Aici sunt o serie de combinații de perne care se începe a executa de la gândul:  "eu pot face asta!", dar nu încercați asta acasă, fără un sfat măcar al unui designer. Amintiți-vă că, uneori, combinațiile care nu pot fi explicate sau încălcate în nici un fel, sunt cele mai bune.

1 Model clasic + 1 Solid pentru accent. Acesta este un amestec simplu, care poate avea un impact mare. Atunci când se utilizează o asociere puternică de culori opuse, cum ar fi portocaliu și albastru, tot ce ai nevoie pentru un fundal este crem sau alb.

Iată o modalitate de a încerca 1 model clasic + 1 solid într-o cameră mai mică pentru un stil minimalist. Modelele sunt subtile, cu excepția modelului puternic de diamant geometric pe perne. Câteva perne solide ridică același ton gri de diamante pentru a adăuga echilibru.

Un model ăndrăzneț + un mic model simplu. Acesta este următorul pas dincolo de sfatul  Nr. 1; modelul pe perne de culoare crem aici este atât de subtil încât, practic, se spune ca reprezintă un stil solid.

Încearcă o bază de culori primare. Păstrarea unei palete simple vă permite să vă distrați ca un joc cu formă de perne (pătrate, dreptunghiuri, bolsters, etc). Culorile primare, plus câteva nuanțe de portocală domină acest amestec pentru întreaga cameră. De asemenea, proiectantul, adică cel care a realizat idee, a jucat cu diferite mărimi și forme ca într-un mixul otoman.

Toate pernele florale, tot timpul a fost frumos și inspirat. Oricine care a vizitat o cabană din străinătate știe că nu există două printuri florale care se ciocnesc unul cu altul. Indicația este ca atunci când o pereche de imprimeuri florale pare a fi contradictorie, pur și simplu adăugați un al treilea. În cazul în care cei care arată că acestea sunt incompatibile, se adaugă un al patrulea, și așa mai departe, până când totul funcționează. Acest amestec are o gamă largă de stiluri florale, palete de culori și cântare, iar rezultatul este sofisticat și primitor.

Fiți îndrăzneți, încercați ceva nou și adăugați culoare în casa dumneavoastră.