Idei de decorare a camerei in stil spaniol

Rate this item
(0 votes)

Aspectele culturale ale unui design interior de origine spaniolă a inspirat ca fiind deja o alegere populară în rândul americanilor. Fie că vă place un aspect de sud-vest sau stilul unei lumi veche spaniole, aceste idei de design vă va ajuta să încorporați într-un stil spaniol de invidiat în casa ta.

Textilele mexicane și ceramica. Această cameră este în stil spaniol, masa este împodobită cu elemente inspirate din Spania, din ceramică mexicană antică şi de la picturile pline de culoare. Picturile de deasupra raftului înfățișează o imagine de matador spaniol a cărui inimă a fost strivită de o domnişoară. Autorul a drapat țesături etnice pe scaune de luat masa și, de asemenea, le-au pus pe un raft tradiţional mexican, care adaugă o textură şi culoare la spațiul informal. Tavanele înalte, arcade și ziduri groase sunt caracteristici tipice ale arhitecturii în stil spaniol. Ceramica pictată manual peste masă și raft adaugă un plus de fler mexican.

Elemente arhitecturale spaniole. Acest lucru- o baie galben strălucitoare este umplută cu elemente de design spaniol-inspirat de sus în jos. Tavanul are grinzi de lemn suport, sau nişte elemente de decor frumoase şi masive, care stau perpendicular pe zveltele cilindre renumite din lemn . Derivate din coloniștii spanioli, care susțin grinzile de pe tavan în timp ce adăugați un element decorativ, tote detaliile se potrivesc foarte bine. Colorate, din gresie, Talavera te atrage cu ochiul spre centrul camerei. Teracota este populară în mexic, deoarece temperaturile sunt mai ridicate, iar acestea menţin oarecum briza de aer rece. Aceste elemente, combinate cu acea cadă cu piciorușe vibrante, de modă veche, face spațiul o cadă confortabiăl în care să te relaxezi.

Accesorii mexican tradiționale. Inspirat de un costum matador spaniol luminos, culorile vibrante ale acestui dormitor matrimonial sunt o bucurie de a trezi dimineaţa din pat. Detalii cum ar fi pernele cu pânză, oglindă personalizată și accesorii de iluminat încadrate în formă de stea conferă camerei o notă magică. Scaunul erodat de colț este drapat cu un huipil, un articol de îmbrăcăminte tradițională mexicană. Broderiile de pe huipil au semnificații specifice și reflectă identitatea unei persoane culturale. Noptiera rotundă este acoperită cu o pânză africană și acoperită cu un sfânt şi argint mexican antic- obiecte din India.Cuferile sunt plasate la picioarele patului pentru un aspect rustic. Lămpile cu lumânări cu nuanțe de mătase roșie aduc o notă de eleganță, iar masa arcuită la comandă seamănă cu arcele de intrare, populare în arhitectura spaniolă.

Stilul spaniol, colonial în sufragerie. Designerul Caterina Popescu a dorit să atragă ochii în sus, stând în această cameră spaniolă cu mese coloniale, astfel încât ea a transformat plafonul într-o pânză de artă, cu un tablou reprezentând un parc englezesc. Grinzile de plafon, utilizate anterior pentru sprijin, acum se adaugă ca un element decorativ în cameră. Candelabrul din fier forjat, importat din Spania, are o vechime de mai bine de 100 de ani și adaugă mai multe detalii la sufragerie. Detaliile ciudate subliniază capacitatea artistului de a manipula cu fierul într-o piesă de artă delicată. Nuanța în draperie este pusă în aplicare în lucrările de artă, mese, scaune tapete și tavan, dând un aspect regal.