Este acel moment al anului, atunci când suntem ocupați cu cumpărăturile de vacanță, planificarea petrecerelor și ambalarea cadourilor. De asemenea, este timpul să se pregătească acasă pentru marele festivități pentru a da unui invitat aspectul de proaspăt, nou chiar de la intrare. Cu iarna ceea ce se face deja simțită prezența în multe părți ale lumii, de asemenea, este timpul să se treacă de la căderea frunzlor de toamnă la decorarea cu ideea minunilor de iarnă! Și, ca întotdeauna, suntem aici pentru a vă aduce cele mai recente în ceea ce privește cele mai fierbinti tendințe de design interior ale sezonului și cele mai bune descoperiri de mobilier.

Navigați prin aceste idei pentru decorul occidental în bucătării și pregătiți-vă pentru a adăuga clasic, elemente calde și primitoare din Vest pentru spațiul de bucătărie. Dacă intenționați să remodelați, modernizați, schimbați o bucătărie sau pentru a instala o bucătărie de brand nou, iar gusturile tale sunt în intervalul de „nu știu ce să mai schimb”, poate doriți să explorați opțiunile disponibile pentru decorurile generoase de bucătării din occident.


Obțineți idei și inspirație pentru decorul deosebit tropical, chiar în bucătărie și pregătiți-vă pentru a instala o temă de design plin de viață și luminos în bucătăria casei tale. Stilul tropical este dominat de nuanțe vii, de imprimeuri florale sau cu păsării cu un colorit uimitor, de piese de mobilier din bambus și de țesături fluide prinse la baldachinul patului ori la ferestre. Amenajările în stil tropical sunt ca o plimbare prin jungla amazoniană, unde vegetația luxuriantă se contopește perfect cu stilul decorativ, iar obloanele din lemn și frunzele de palmier țin răcoare întregii case.

Pagina 1 din 19