Este acel moment al anului, atunci când suntem ocupați cu cumpărăturile de vacanță, planificarea petrecerelor și ambalarea cadourilor. De asemenea, este timpul să se pregătească acasă pentru marele festivități pentru a da unui invitat aspectul de proaspăt, nou chiar de la intrare. Cu iarna ceea ce se face deja simțită prezența în multe părți ale lumii, de asemenea, este timpul să se treacă de la căderea frunzlor de toamnă la decorarea cu ideea minunilor de iarnă! Și, ca întotdeauna, suntem aici pentru a vă aduce cele mai recente în ceea ce privește cele mai fierbinti tendințe de design interior ale sezonului și cele mai bune descoperiri de mobilier.

Navigați prin aceste idei pentru decorul occidental în bucătării și pregătiți-vă pentru a adăuga clasic, elemente calde și primitoare din Vest pentru spațiul de bucătărie. Dacă intenționați să remodelați, modernizați, schimbați o bucătărie sau pentru a instala o bucătărie de brand nou, iar gusturile tale sunt în intervalul de „nu știu ce să mai schimb”, poate doriți să explorați opțiunile disponibile pentru decorurile generoase de bucătării din occident.


Obțineți idei și inspirație pentru decorul deosebit tropical, chiar în bucătărie și pregătiți-vă pentru a instala o temă de design plin de viață și luminos în bucătăria casei tale. Stilul tropical este dominat de nuanțe vii, de imprimeuri florale sau cu păsării cu un colorit uimitor, de piese de mobilier din bambus și de țesături fluide prinse la baldachinul patului ori la ferestre. Amenajările în stil tropical sunt ca o plimbare prin jungla amazoniană, unde vegetația luxuriantă se contopește perfect cu stilul decorativ, iar obloanele din lemn și frunzele de palmier țin răcoare întregii case.

Condițiile de viață într-un apartament are argumente pro și contra, dar apartamentul are un balcon. S-ar putea fi descurajator pentru a vedea cât de departe sunt grămezile de zăpadă la ușa ta, glisante în timpul iernii, dar tu vei adora să fii capabil să stai în soare pentru micul dejun la balconul răcoros într-o vară călduroasă. Având un balcon este, de asemenea, o mare șansă de a vă crea un spațiu mic confortabil,  în aer liber, pentru prinderea aerului proaspăt în fiecare dimineață sau relaxare, la sfârșitul zilei.

Fie că ați moștenit-o cutie de lenjerii de pat vechi de la bunica ta și de la alte familii sau pur și simplu le-a găsit într-un magazin și nu ai putut să te abții fără să le cumperi, ai șansa să le utilizezi ca decor acasă! Desigur, stilurile de lenjerie s-au schimbat de pe vremea în care le-ai primit cadou, dar la sigur ai câteva din dantelă și broderie colorate delicat, în favoarea imprimeurilor grafice și a numărului de fire de înaltă calitate, dar de epocă. Păi fețele de pernă, și batistele sunt un mod minunat de a adăuga un pic de stil vechi la spațiul modern din casa ta.

Tapeta este o cale de a contribui cu o pată de culoare în orice cameră. Varietatea de culori, forme și calitate este aproape nelimitată. Cei care recurg la tapetă știu că prin acest mod, pereții casei vor căpăta o istorie aparte. Orice gazdă dorește ca oaspeții din casa lor să se simtă confortabil și liber, acest lucru poate fi influențat de culoarea tapetelor, deoarece dacă va fi totul în negru, va fi normal ca oaspeții să aibă o dispoziție rea, dar dacă culoarea va fi combinată cu nuanțe deschise sau dacă vor conține elemente frumoase de decor, atunci buna dispoziție a persoanelor venit în casa respectivă este asigurată.

Parca nu ne simțim împliniți dacă nu renovăm, reamenajăm sau redecorăm măcar una dintre camere unde stăm zilnic și ne odihnim după o zi de muncă grea. Și de fiecare dată căutăm imagini care să ne inspire, care conțin diverse modele de decor interior din care putem să ne accesăm dorința de a face schimbări în cameră. Astăzi vreau să vă arăt o mini colecție de imagini cu dormitoare moderne care mi-au plăcut și pe care le-am adăugat la sursa de inspirație pentru decor, pentru momentele în care mă va apuca febra renovării. Încearcați să vă inspirați și voi din aceste imagini.

Eu ador să-mi fac propriul meu decor acasă. Dar tu? În afară de căutarea a noilor tendințe din design-ul interior, mă face să mă simt împlinită și îmi place să fiu capabilă de a-mi personaliza piesele pentru decorul meu existent și gusturile mele! Recent, cea mai mare obsesia mea pentru decor a fost un decor industrial. Îmi place modul în care stilul arată „dezbrăcat” , chiar dacă trăiesc într-o casă confortabilă. Doar în cazul în care nu ai defilat prin sutele de tutoriale uimitoare de decor industrial și ideile disponibile de pe internet, aici sunt câteva piese prezentate, care, în prezent, deja au fost așezate cu mândrie în apartamentul meu!

Mulți dintre noi se luptă cu problema spațiului de depozitare din baie. Probabil toți se gândesc cum să păstreze câți mai mulți centimetri pătrați, iar din această cauză tot mai multe întrebări despre eventualele metode posibile, le sunt adresate specialiștilor în design interior. Acest fapt, a contribuit ca să apară unele ide dintre cele mai simple, comode, dar și care să arate bine într-o baie, oricât de mică n-ar fi și, eventual, să fie accesibil pentru toți. Respectiv, am cules în acest articol cele mai reușite modele de depozitare a lucrurilor în baie.

Noi suntem fascinați de elemente care nu fac parte din habitatul nostru natural. În timp ce unii dintre noi tind să cheltuiască o sumă disproporțională de timp pe plaje și pentru navigarea pe valuri, alții sunt obsedați de cer, de înălțimi. Zborul a fost întotdeauna unul dintre visele noastre și ne uitam de multe ori la desene animate în continuu până sâmbătă dimineața, pentru a vedea cum în aceste desene oamenii pot zbura, pot atinge cerul și pot trăi foarte aproape de el. Păi bine, acum există ceva mai original decât desenele animate, și anume dormitoarele care au paturile agățate, de altfel, în acest articol vă prezenăm câteva modele de paturi agățate în dormitoare, dar nu doar. Utilizați această sursă de inspirație și atingeți cerul cu puterea minții stând pe pat în propriul dormitor, superb, nu?

Pagina 1 din 6