Sticla translucida in design-ul interior

Rate this item
(0 votes)

Uneori, într-un spațiu veți avea nevoie de o anumită separare, dar o ușă solidă este prea mult. O ușă de sticlă translucidă poate împărți acel spațiu și de a oferi ample colțișoare de confidențialitate păstrând în același timp un sentiment mai deschis și acesta lăsa lumină naturală să invadeze camera. Iată câteva exemple frumoase, de la uși-ecran, inspirate pentru pereți despărțitori, de sticlă semi-reflectorizante pentru fiecare cameră a casei.

Într-un hol: Întrebând designerii despre abosrdarea acestui stil, ei au spus că în locul aceastei uși obișnuia să fie una de metal deprimant, care ar fi făcut întrarea în apartament foarte întunecată. Ea a fost, însă, înlocuită cu această ușă făcută la comandă, de inspirație asiatică.

După cum se poate vedea, această ușă permite ca holul să împrumute lumina de la bucătărie, dar atunci când este închis păstrează mirosurile de la gătit din bucătărie de restul apartamentului.

Ușile în dormitor. Acest perete de sticlă translucid permite multă lumină în cameră, iar locul pentru a dormi rămâne a fi unul privat. De fapt, aceste uși sunt utilizate în toată casa, care leagă toate spațiile împreună. Deci, toate ușile acestui apartament rămân uimitoare.

În biroul de acasă. Aceste uși translucide permit biroului să fie închis de distragerea de uz casnic atunci când este nevoie. Aceste părți ale ușii sunt parțial ca în oglindă și își schimbă culoarea în dependență de lumina diferită. Acesta permite proprietarului să aibă un spațiu de birou separat, păstrând în același timp spațiul de mansardă cum ar fi deschis.

În camera de zi. Nu sunt punct de vedere tehnic uși care ar putea fi potrivite pentru un salon, dar acest despărțitor permite luminii prin împărțirea spațiului să predomine întreaga cameră. Dacă aveți și lemn în cameră, atunci nu ezitați să utilizați în combinație cu sticla la fel cu lemn, doar că puteți opta pentru o culoare altfel decât cea deja pe care o aveți. Exact ca în exemplul de mai jos.

În bucătărie. Ușile dulapului translucent lasă un spațiu mai deschis, dar nu trebuie să păstreze elementele din interior prea îngrijite și perfecte! O combinație cu sticla și culoarea gri este foarte reușită.

Bineînțeles că puteți să vă jucați întotdeauna cu o astfel de afișare. Compoziția acestor articole de bucătărie permite siluetele adăugate la design să se uite de dezordine. Aceste detalii sunt foarte bine aranjate și cu bun gust, fiecare având menirea sa de a fi utilizat. În acest exemplu, puteți căpăta idei despre ce forme și locul în care să le puteți amplasa pe fiecare element în parte.