Idei de decoratiuni pentru anotimpul de toamna

Rate this item
(1 Vote)

Pregătește-ți casa pentru toamnă, inspiră-te și organizează-ți un loc cald care-ți va ridica dispoziția. Utilizează detalii și elemente pe care le observi doar uitându-te pe geam la minunata natură care-și schimbă decorul și ea. Toate acestea, combinate și adunate cu un gust estetic, poate să-ți facă toamna anotimpul preferat. Nu renuța la idei îndrăznețe  și încearcă să te inspiri și din acest decor superb propus mai jos.

Multitudine de fructe pe masă. Într-o cină inspirată de amintirile din copilărie, o abundență de rodii, tangerine, smochine și struguri, evocatoare de timpul petrecut la casa bunicilor în timpul sărbătorilor, casa ta poate căpăta un aspect interesant. Fructele aranjate frumos pe masa din bucătărie, te pot cuceri prin cromatica deosebită, dar și prin mirosul îmbătător, care, de altfel, te va conduce direct la atmosfera de toamnă, doar că aflându-te într-un loc cald și primitor.

Lumânări pentru o atmosferă caldă și romantică. Setați-vă starea de spirit într-un colț al casei, prin combinarea de mesteacăn cu lumânările aprinse și cu un ceai, la fel ca în această imagine frumoasă. Deși acestea nu pot produce căldură multă, cateva lumânări mici adaugă caldură incredibilă la estetica din casa ta.

Respiră a toamnă chiar de la intrare. Atașează o coroană de flori de toamnă care nu trebuie să fie neapărat cu un portocaliu strălucitor. Această coroană de flori uimitoare din imagine are mure și pene, mai degrabă decât frunze tipic de toamnă, dar aceasta este doar o idée, care poate fi un simplu detaliu la preferințele cromatice și forme diferite pe care le puteți adăuga la o coroană.

Șemineuri care nu mai funcționează. Dacă v-ați săturat să priviți la un șemineu pe care nu-l mai utilizați și arată ca un gol în camera dumneavoastră, atunci camera poate fi încălzită de el, cu toate că nu lucrează, cu accesorii confortabile, cum ar fi coșuri umplute cu perne și plapume, jucării de pluș și o mică ramură de eucalipt într-un vas, așa cum au făcut designerii în această cameră din imagine. Un beneficiu suplimentar: acces ușor la pături, perne și alte chestii în serile reci.

Decorul în alb și negru. Decorul de toamnă luat pe o margine retro în acest spațiu monocromatic arată superb. Asocierea unui dovleac alb simplu cu elemente proprii de epocă pentru un look proaspăt încă de sezon, poate arăta superb în locuința dumneavoastră.