Decor industrial

Rate this item
(0 votes)

Eu ador să-mi fac propriul meu decor acasă. Dar tu? În afară de căutarea a noilor tendințe din design-ul interior, mă face să mă simt împlinită și îmi place să fiu capabilă de a-mi personaliza piesele pentru decorul meu existent și gusturile mele! Recent, cea mai mare obsesia mea pentru decor a fost un decor industrial. Îmi place modul în care stilul arată „dezbrăcat” , chiar dacă trăiesc într-o casă confortabilă. Doar în cazul în care nu ai defilat prin sutele de tutoriale uimitoare de decor industrial și ideile disponibile de pe internet, aici sunt câteva piese prezentate, care, în prezent, deja au fost așezate cu mândrie în apartamentul meu!

1. Chiuvete galvanizate. La prima vedere pare ciudat, însă cei care au văzut au fost impresionați de originalitate și modul în care acest stil intustrial se amestecă, oarecum cu acel chic și arată foarte bine împreună. Un model frumos de chiuveă într-o baie de lemn este prezentat mai jos, iar acest detaliu rămâne a fi unul accentuat și observat de toți oaspeții.

2. Ladă numerotată cu flori în ea. Lemn la moda, erodat, pulverizat cu vopsea și cu detalii metalice la toate bordurile caracteristice, conduc spre un stil chic - industrial și clasic, în același timp, și este o estetică pe care eu pur și simplu nu pot să nu o observ. Chiar și așa ceva, la fel de simplu ca această bucată de lemn care în centrul cutiei este plină cu vase - borcan cu capac, vă ajută să construiți schema pe care o veți vedea mai jos. 

3. Masă din lemn cu picioare din țeavă. Nimic altceva nu sună destul de "chic industrial" pentru mine, decât totul care se referă la metal, mai ales în cazul în care sunt în căutare de puțin întuneric, vreme, și de epocă! Îmi place contrastul dintre lemn și metal în acest elegant picior de țeavă și această idee de masă, în genaral. La fel ca cele mai multe dintre lucrurile de pe această listă, acest proiect este hand-made, dar nu este destul de simplu.

4. Scaune personalizate. Acest model este din nou din metal. Căutați o idee care e un pic mai hand-made și este necesar un pic mai mult de personalizare? Aceste scaune industriale metalice, elegante sunt o opțiune excelentă pentru bar sau orice loc înalt în bucătărie! Îmi place modul în care finisajul metalic vopsit emite o cruce unică între modern și epocă, în căutarea. Ai putea picta în orice culoare, pentru a influența stilul și să le amesteco cu decorul existent!

5. Lemn într-un cuier de-adreptul industrial. Ideea ta de "chic industrial" este un pic mai modernă decât unele dintre exemple pe care le-ai văzut până acum? Acum pot să-ți demonstrez că un lucru ciudat, dar foarte simplu, te poae cuceri prin utilitate, în primul rând. Sunt o fană foarte mare a acestei idei industriale cu strat de bare, care este un stil simplu și permite faptul că este făcută din materiale noi, mai degrabă, decât din cele regenerate. Acest cuier este unul foarte original, mai ales suportul pe care stă lemnul, convingeți-vă și singuri.