7 Tendinte de la MATCO® pentru 2016

Rate this item
(0 votes)

Anul 2016 promite sa fie unul colorat si plin de novatii in lumea designului de interior. Vara deja este aproare si tot mai multe persoane doresc sa amenajeze casa astfel incit sa fie dupa ultimele tendinte, dar, in acelasi timp, sa fie un locusor unde se vor simti confortabil si relaxati.

 

Sa vedem care sunt trendurile in anul 2016 in design-ul de interior, mobila, materiale utilizate, si alte novatii care ne bat la usa.

1. Bucataria in 2 culori.

Aceasta tendinta este una interesanta si face ca bucataria ta sa fie locul unde vei dori sa pregatesti cu placere cele mai delicioase retete. De regula, dulapurile de sus trebuie sa fie de o culoare mai deschisa alb sau ceva neuteu, iar dulapurile de jos pot fi de o culaore mai inchisa. Acest lucru ii reda bucatariei tale stil si rafinete.

2. Gresie de dimensiuni mari.

Gresia de lungime si larime mare se priveste mult mai bine in bucatarie, cit si in baie. Dar, tendinta de anul acesta este de a folosi gresie si mai mare care ofera casei tale un decor inedit.

3. Metale calde.

Acestea merg cel mai bine penteu baie si bucatarie. Drept exemplu puteti folosi ceramica cu cupru si detalii din marmura, care sunt un detaliu excelent pentru un design frumos.

4. Suprafete dure.

Aceasta tendinta se mentine si pe parcursul acestui an. Cel mai des utilizate sunt caramizile vopsite, precum si lemnul neptelucrat.

5. Mobila rotunda.

Acest trend este de ajutor si familiilor cu copii, deoarece este mai sigur de folosit mese rotude pentru copii mici. La fel, mobila rotunda se incadreaza foarte bine in decorul fiecarei case, deoarece in reda o nunta sofisticata si calda intregei locuinte.

6. Ornamente pe textile.

Acest an ornamente joaca un rol important in decorarea fiecarei case. Cu aceste ornamente decorul casei devine unul proaspat si atragator, cu amintiri din timpurile mai vechi. Astfel, 2016 ne aduce broderii, tapeserii si stilul Georgian sau cel din Evul Mediu. La fel, perdelele cu ornamente sunt obligatorii pentru un stil mai deosebit in casa ta.

7. Decor Industrial.

Acest design devine tot mai popular in 2016, si este folosit tot mai mult pentru restaurante, cafenele, baruri. Insa, tot mai multi folosesc acest decor pentru locuintele lor, fiindca le ofera libertatea dorinta in propria locuinta.

 

Pentru mai multe sfaturi despre cum sa amenajezi casa ta, nu ezita sa ne vizitezi sau sa ne contactezi pentru o consultatie gratis despre cum trebuie sa arate CASA TA DE VIS!