Idei industriale în amenajarile interioare

Rate this item
(0 votes)

Cu depozitele renovate, luând cu asalt lumea în orașele în care spațiul locativ se află la o primă necesitate, o tendință de incitant pentru stilul interior s-a cimentat în design-ul mondial ca lexicon: industria modernă. Este un mod practic să îmbrățișeze ideile originale și funcționalitatea unui spațiu, și doar așa se întâmplă să se uite fabulos la ceva atât de sofisticat, atunci când totul este făcut și trebuie doar de admirat.

Acest apartament superb oferă tot luxul unei case moderne înfășurată într-o temă industrială superbă - este clasic, elegant, și perfect întruchipează atitudinea de margine de sângerare și reinventare constantă a vieții urbane. Ai grijă, tu chiar s-ar putea să te îndrăgosteești de acest spațiu! Zona de jos a casei este formată din zona de living, adică dormitor, bucătărie și sufragerie. Fiecare spațiu se combină împreună cu ușurință, dar încă are un sentiment de separare. Design-ul profită din plin de plafoanele boltite prin includerea ferestrelor mari. Lumina naturală este uimitoare și încălzește perfect diferitele imperfecțiuni în acele lambriuri din lemn, subliniind texturi de alte piese, cum ar fi canapeaua moale și zona unde este amplasat covorul.

Un set larg de scări (care nu este întotdeauna cazul în aceste tipuri de case) este în dormitor. Salonul este decorat cu un design frumos personalizat, mesele fiind ca un punct focal, creând chiar mai mult de un spațiu închis pentru confort și securitate finală. Se observă din nou combinația de culori oarecum perfectă pentru un astfel de stil. Atmosfera din dormitor, creată pentru a fi lăsată să te surprindă, poate fi admirată prin mijloacele de design amplasate într-un mod simplu, dar frumos, iar casa pare a fi un tot întreg.

Oțelul beton, care acoperă podeaua, iar lemnul sunt printre ingredientele perfecte care redau aroma acestui interior industrial. Spre deosebire de multe interioare industriale, aceasta nu stă timid departe de culoare - face impresie imediată cu o temă rece de culoare gri și galben, subliniind energia incredibila a desenului sau modelului.

Mobilier inteligent adaugă o imagine de eleganță și rafinament. Scaunele modulare este o alegere excelentă pentru o casă la fel de spațioasă ca aceasta - această canapea frumoasă face parte din seria celor mai comode și frumoase canapele. Toate căptușelile sunt complet detașabile astfel încât chiar și culorile țesăturii sunt modulare. Interesant, nu?

Cuibărit într-un colț al camerei de zi, un scaun geometric se poate zări dintr-un spațiu minuscul din birou. Acest design extrem de original, este considerată o operă. Totul despre acest scaun face perfect pentru acest apartament, de la baza de beton a scaunului până la structura acestuia. Rolul lui este de a accentua estetica în casă. Podeaua unică lucoasă oferă o privire modernă industrială asupra lucrurilor. Lumina care vine de la ferestre, draperiile și întreaga colecție de elemente din acest spațiu crează imaginea unei case perfect industriale.