7 sfaturi de reamenajare a bucatariilor

Rate this item
(0 votes)

Bucătăria este una dintre camerele în care ne petrecem aproape cel mai mult timp pe tot parcursul zilei. Ea a crescut treptat, dintr-un spațiu conceput pentru a pregăti prânzul și cina, într-un spaţiu pentru a fi un loc pentru schimbul de momente sociale. Pentru majoritatea, bucătăria este una dintre primele zone din casă pe care avem tendința de a o schimba, cu toate că, atât de des, nu știm cum să înceapem mai mereu. Aici avem prezentate câteva sfaturi pentru remodelarea bucătăriei.

1. Unul dintre cei mai importanți factori este de a alege materialele de calitate, cum ar fi pardoseli de porțelan, gresie sau ceramică, deoarece acestea ar trebui să dureze cel puțin 15 ani în casa noastră, rezistent la umiditate, lumină și zgârieturi.

2. Este recomandabil să se aleagă mobila practică şi construită cu materiale potrivite, care sunt capabile să reziste condițiilor de fum, gaze sau produselor de curățare și de a permite susținere greutăților. În scopul de a promova un sentiment mai mare de spațialitate, puteți opta pentru mobila simplă și într-o culoare unică, și să se integreze aparate electrice pentru mobilă.

3. Este important să se distribuie spațiul înainte de remodelare, ținând seama de dimensiunile bucătăriei. Nu uita că pentru a proiecta spațiul necesar pentru fiecare zonă: gătit, magazin, unde se mănâncă, curățenie, etc.

4. Ar trebui să planifică, de asemenea, iluminatul necesar, alegerea lămpilor în funcție de nevoile bucătăriei și folosind o lumină naturală. Atenţie şi la candelabrele alese, acestea trebuie să fie simple şi elegante, nu luxoase şi foarte mari ca într-un salon.

5. Ar trebui să alegeți stilul pe care-l doriți să fie la bucătărie, fie modern, rustic sau clasic, din cauza aceasta trebuie să fie coerent cu celelalte camere ale casei.

6. Profitați de reformarea bucătăriei pentru a revizui instalația electrică și starea țevilor, și veți evita efectuarea de lucrări în viitor.

7. În cele din urmă, este foarte important să se adapteze o bucătărie la nevoile fiecărei persoane sau familii, pentru gusturile și stilul de viață potrivit şi caracteristic.