Mobila transformatoare pentru spatii mici

Rate this item
(0 votes)

Condițiile de viață într-un spațiu mic nu sunt destul de sigure cum vorfi, dar dacă nu aveţi altă posibilitate, există rezolvare la această problemă. Cu tot mai mulți oameni se deplasează spre centrele urbane, mai mulți designeri vin cu mobilă transformatoare inteligente și dublu modele de mobilier care pot fi transformate oricând. De la un stil vechi care nu merită deja atenţia nimănui, puteţi transforma complet această cameră în ceva  util, comod, nou şi într-un stil unic.

Partajarea spaţiului este o acţiune grea, dar acest lucru este posibil prin multă analiză, dar şi imaginaţie, de altfel, cum puteţi schimba lucrurile din cameră ca să fie multifuncţionale, dar cu cheltuieli minime şi o aranjare frumoasă? Designerii propun atâtea lucruri care ar putea să te cucerească de la o singură privire, iar în calitate de pat, sofa, dulap şi alte lucruri care pot fi combinate astfel, comoditatea este la un nivel maxim.

Cred că cel puţin odată v-aţi gândit că patul actual din acea cameră mică, nu are ce căuta acolo, din cauza că aglomerează lucrurile, spaţiul şi ajunge şi la individualitate. Nu este o problemă dacă veţi opta pentru patul cu 2 etaje, el va fi unul compact, iar aranjat într-un mod deosebit, poate arăta unul chiar foarte luxos.

Care este una dintre cele mai frecvente probleme ale vieții de oraș? Nu numai că locuiești în sferturi de spaţiu, dar mai eşti stors de colegii de camera - sau zidurile tale sunt atât de subțiri încât se simte că trăieşti cu încă 3 oameni în casă. Totul însă poate avea soluţie şi acea cameră poate fi un colţ individual, refugiu confortabil perfect pentru lectură, de lucru, de dormit sau de gândire, chiar și în mijlocul unei vieți agitate de acasă.

Dacă nu aveți un dulap, sau e minuscul, s-ar putea termina rafturile pline cu haine grele sau punerea lor în alt obiecte care, ulterior, iarăşi va fi un detaliuîn plus pentru acel spaţiu. Designerii vin cu nişte idei care la început par stupide, dar acestea devin o soluție simplă, de exemplu, atunci când hainele sunt agățate frumos în lanţuri existăo potrivire foarte bună, iar acestea sunt aproape decorative.

Nu-ţi plac scaunele care uneori te încurcă se te deplasezi chiar prin cameră, sau faptul că acestea solicită şi o masă la care să poţi bea o cafea? O ideea este de a înlocui scaunele cu fotoliile puf, acestea sunt ideale şi pentru relaxare, şi pentru lucru la calculator, dar şi pentru utilizarea spaţiului din cameră într-un mod raţional.