Stilul francez in design-ul interior

Rate this item
(0 votes)

Francezii nu au fost niciodată acuzaţi de a sacrifica stilul pentru nimic. În timp ce modernul Paris, nu poate fi mutat departe de peruci sub formă de praf și freamăt, există încă un anumit efort stilistic în tot ceea ce se face. Deși aceste case pariziene nu se împart doar într-un singur stil, fiecare ia un sfat de atenție franceză în detaliile ce reflectă ocupanții lor, cele mai profunde dorințe și pasiunile cele mai puternice. În apartamentele pariziene și casele pe pământ, vom vedea că stilul francez este vorba despre încorporarea a ceva vechi cu nou și ataşând piese unice care se completează reciproc și să stea împreună, mai degrabă decât a crea un aspect în care fiecare piesă "se potrivește".

Acest apartament de la mansardă face uz de orice ocazie de a crea și de a se juca cu tema de negru și roșu. De la perne aruncate la arta obraznică și la un scaun de invidiat, apartamentul se potrivește fără a se simți prea făcut.

Nu orice spațiu parizian va face o astfel de utilizare dramatică a roșului, dar acest apartament o face, ca un studio francez simţit ca un cuib "delicios" de pasiune.

În ciuda unui design simplu, acest apartament se face incredibil prin includerea familiară a unui simplu ghiveci cu o plantă. Aducerea în aer liber a interiorului poate ajuta oaspţii să-și amintească și de speranța pentru o primăvară frumoasă, chiar și în timpul ploios sau lunile de iarnă mohorâte. De asemenea, este interesant de notat varietatea de covoare și alte acoperitoare de podea utilizate în aceste spații pariziene. Diferitele texturi protejează podele din lemn antic în timp ce face întregul spațiu mai confortabil și bine gândit la orice detaliu.

Acest apartament, cu balcon şi balustrada din fier forjat și rafturi de cărți din podea până în tavan, este un indicator al modului de viață francez. Lectură, relaxare, și celebrarea frumuseții - asta ar putea fi una dintre atmosferel create în această cameră. Mobilierul de nuanţă în negru sunt o altă temă populară a lungul acestor case franceze.

Cu toate că această cameră are un simţ mult mai deschis și modern decât unele dintre celelalte spații din acest articol, cele mai masive candelabre și cel mai texturat mobilier central, incluzând o pernă podea de inspirație asiatică, indică faptul că îşi știe locul.

Zona salonului deschisă, curge perfect spre o bucătărie masivă, strălucitoare, cu un perete din țiglă de aur și cantități uriașe de spațiu văzute ca ceva gândit. Refugiul perfect pentru orice gurmand parizian.

Nu există nici o îndoială că elementele clasice ale acestei case cu uși duble, masive, de închidere de pe camera de zi și ornamentul complicat de pe tavan sunt alegerea potrivită. Adăugarea unei mese moderne de cafea și lasarea la mai multă lumină, face ca această potrivire în apartament să fie una de lux pentru orice nivel de divertisment.