Amenajari in stilul bohemian

Rate this item
(0 votes)

Eşti tânăr şi creativ, imaginativ şi plin de idei, dar din cauza financiară nu îţi permiţi să faci prea multe schimbări care te-ar putea afecta? Stilul bohemian este o alegre potrivită conform caracteristicilor. Odată ce ai optat pentru acest stil, te va cuceri şi îţi va arăta lumea de vis. Zilnic vei dori să adaugi ceva nou, pentru că îţi va părea şi mai interesant, iar aventura imaginaţiei seva începe de la acea cameră. Un stil care nu are prea multe restricţii şi reguli de asortare, unul care se poate potrivi cu personalitatea oricui.

O colecție de artă de la piața de vechituri este atârnată pentru a crea un efect de galerie și adaugă atât de multă personalitate la un spațiu. Această cameră luminoasă și aerisită are accenturi uriașe de indigo, turcoaz și roz, care ajuta la acapararea privirii în jurul camerei, creând un strat de culoare strălucitoare. 

Ramurile care sunt ataşate în această cameră arată foarte stilat, iar combinaţia simplă de culori este într-o armonie perfectă. În sezonul de tăiere a acestora sunt ieftine, dar şi abundente, dacă alegi aşa decor fii sigur că are rolul să facă un impact enorm într-un spațiu. Data viitoare dacă doriţi să îmbrăcaţi o cameră cu flori, luaţi în considerare ramurile.

Mica cameră luminoasă este inundată de o explozie de culoare și de un model de covor inspirat din epocă și scaunele de vinil din anii 50'. Şi din nou o combinaţie simplă dintre alb şi verde, plus un accesnt frumos pe covor, adaugă acea eleganţă a spaţiului.

O colecție de lucruri frumoase este stilizată cu echilibrul și contrastul. Albul și albastrul vazelor și obiectelor se simt colectate de-a lungul timpului, iar compoziția nu este simetrică, dar complet echilibrată. Teancurile de cărți aşezate orizontal pe fiecare raft, împreună cu acele suvenire de colecţie, creează echilibrul vizual.

Un mic dejun care poate fi luat într-un colțișor ocazional care este stilat foarte natural, ca și în cazul în care cineva a fost pur și simplu pe acolo, este o idee imaginară care poate fi realizată. Aspectul genial a mesei rustice şi elementele din lemn este în contrast cu luminoasele scaunele verde de vinil și acel suport pentru vin de la mijlocul secolului. Un mic dejun în acest spaţiu este locul perfect pentru a adăuga detalii care se găsesc la jobul pe care-l ai, în timp ce savurați cafeaua de dimineață.

O colecţie de ceramică albă și rocile pe această vinietă este în contrast rapid printr-un tablou. Înclinat de la piaţa de vechituri şi de la de metal industrial, spaţiul arată destul de ineresant. Un pachet mare de flori sălbatice este un mod foarte ieftin și ușor de a utiliza un vas mare. Aceasta nu trebuie să fie întotdeauna trandafiri, pentru a demonstra frumuseţea. Optează pentru frumuseţea plantelor mici, de pădure.

Dacă doriţi să alegeţi un stil care nu necesită preţuri exagerate, dar care să cuprindă câteva aspecte din stilul electic, clasic şi modern, stilul bohemian este o alegere foarte bună, plus la asta camerele pot căpăta exact asectul imaginaţiei voastre.