Inspiratie stilata pentru salon

Rate this item
(0 votes)

Toți doresc ca casa lor să fie cea mai frumoasă, confortabilă și niciodată plictisitoare. Puțini însă recurg la schimbări care ar putea să alunge acel disconfort și chiar după mulți ani, o deprindere de aceleași locuri. O cameră devine ideală potrivit fiecărei persoane în parte, conform preferințeleor, cerințelor și un mijloc greu de uitat: starea financiară.

Lucrul complicat despre condițiile de viață de design într-o cameră este că are nevoie pentru a se potrivi toate capriciile personale, fiind în același timp, de bun-venit pentru prieteni și familie. În general, camera de zi este mult mai mult decât o canapea și un televizor: este un loc unde ar trebui să se simtă în siguranță și fericită o familie întreagă și nu doar. Fiecare dintre aceste camere de zi are propria sa personalitate distinctă, dar toate reușesc să creeze un spațiu uimitor în cazul în care cineva ar fi  o persoană foarte pretențioasă și care niciodată nu se mulțumește cu ceea ce are.

Un covor într-o zonă mare creează o zonă separată în această cameră de zi deschisă în timp ce draperiile, pot fi trase, închise pentru a preveni lucirea în televiziunea prezentă în cameră.

Un colțișor confortabil pentru câțiva prieteni, corpurile de iluminat din această cameră ne amintesc de pasări în colivii, de vară și inspirația de libertate. Scaunele din lemn turnate sunt perfect moderne, deși canapeaua de pluș este, probabil, un loc mai bun pentru a sta ore în șir lenevind, relaxându-te și citind ceva interesant.

Arta care este pretutindeni și care domină acest salon, poate cuceri pe oricine, mai ales pentru cei care iubesc culorile pastelate și o zonă în care relaxarea și doza de inspirație e la ordinea zilei.

Ești pasionat de combinați de culori alb și negru? În nenumăratele articole scrie cum aceste culori se combin în modul cel mai subtil și artistic. În acest salon negrul este spațiul unde poți sta și privi ceva interesant. Ceasul de pe perete este un detaliu frumos și foarte original din punc de vedere a structurii, menționat trebuie să fie și candelabrul care are o formă foarte neobișnuită, dar foarte frumoasă. Desigur pentru un accent de culoare, florile vii, colorate nu trebuie să lipsească de pe masă.

În timp ce cele mai multe case nu au luxul de o cameră de zi cu două etaje, atunci când aveți este nevoia pentru a profita de ea, cu un corp de iluminat masiv modern. Cine are nevoie chiar și de soare? Desigur că aceste camere par a fi imposibile în lumea în care treim noi, însă cei care au case cu 2 etaje, desigur, că sunt mulți, trebuie să profite de șansa de a avea un salon „dublu” și superb.