Decor fucky pentru camerele adolescentilor

Rate this item
(0 votes)

Confortul nu neapărat înseamnă siguranță, dar pentru a demonstra că în casa dumneavoastră, aceste lucruri se combină perfect, trebuie să fie depus mult efort, care împreună cu creativitate și imaginație, locul care este supus schimbării, poate fi unul greu de uitat și de invidiat penru cei care au avut ocazia să-l cunoască. Camera unui adolescent nu trebuie să fie doar o încăpere unde să se retragă să lucreze, să învețe sau să doarmă, din contra trebuie sa fie locașul său de relaxare, de bună dispoziție. Camera unui adolescent trebuie să reflecte personalitatea sa și să fie un spațiu confortabil, inspirat și cât mai primitor.

Camera unui adolescent ar trebui să fie mai mult decât un loc în care se pot retrage când nu doresc să vorbească cu părinții lor. Ar trebui să fie o reflectare a personalității lor și un spațiu în care pot să se simtă confortabil, în condiții de siguranță, și inspirație. Camerele prezentate în acest articol sunt deosebit de creative în utilizarea lor de culoare și a altor elemente de design, în cele din urmă crearea de spații vibrante chiar și în cazul în care adolescenții au cele mai pretențioase și nestatornică idei le-ar plăcea să vadă așa ceva în camera lor. Deși nu toate spațiile sunt dormitoare, acestea vor fi toate camerele ideale pentru adolescenți pentru a apela propriile lor preferințe.

Prima cameră folosește culori contrastante pentru a aduce o energie interesantă pentru dormitor. Contrastul negru și galben este imediat o atracție de priviri și starea de spirit o schimbă. Zona de studiu și canapeaua fac acest lucru într-un birou ideal pentru un adolescent creativ, oferind o mulțime de spațiu pentru a se relaxa, dar, de asemenea, să se concentreze.


Al doilea spațiu este un dormitor mai tipic, cu un pat moale, luând o mare parte din zona dormitorului. Spațiul de studiu în această cameră este deosebit de notabil. Nu numai că biroul furnizează un spațiu amplu pentru un computer precum și orice alte sarcini scrise de mână, dar orice decor de pe perete crează propriul să spațiu personal.

Pentru spațiu, recomandăm un pat din lemn cu birou în partea de jos. Poți opta pentru mobila din lemn masiv. Dacă dormitorul nu va fi în concordanță cu personalitatea ta, nu te vei simti niciodata confortabil în el. O combinație cunoscută în dormitoare este albastru cu alb. Dacă dormitorul tău funky nu are lumină, atunci alege niște draperii din mătase subțiri care să permită invazia soarelui și să aducă o pată vie în spațiul tău. Optează pentru draperiile transparente sau în nuanțe cât mai deschise, deoarece tinerețea este cea mai pură perioadă, indiferent de năzbâtiile și problemele care le cauzează adolescenții.