Cele mai populare idei de amenajare ale anului 2016

Rate this item
(0 votes)


Câteva camere din casă sunt utilizate zi de zi la fel de mult ca și camera de zi, care este adesea folosită ca spațiu pentru a distra oaspeții, viziona un film cu întreaga familie, sau să se relaxeze în timp ce citesc o carte. Pentru că această cameră este atât de importantă pentru funcția de zi cu zi a familiilor și rutinelor, este nevoie de un design care este funcțional, frumos, și pe placul tuturor. Mai mult de 50 de concepte de design diferite, din acest an, pot ajuta proprietarii de case să planifice culorile, materialele și aspectele care vor face camera lor de zi un loc mai primitor pentru toată lumea și plăcerea de a-i invita în casa lor pe tot parcursul anului.

În ultimii ani, culorile luminoase s-au apucat de modă și camera de zi primește idei, deopotrivă. Culorile luminoase oferă o schimbare de ritm revigorant de la neutre și de pământ, care au fost culorile din anii trecuți, și ele dau posibilitatea proprietarilor de case, un mod creativ de a-și exprima personalitatea cu fiecare piesă de mobilier. Cheia acestei îmbrățișări neconvenționale de contraste moderne este aceia de a se asigura că accenturile de culoare sunt rare, oferindu-le posibilitatea de a ieși în evidență imediat la intrarea în cameră. Una dintre cele mai bune moduri de a realiza un contrast ideal este de a seta piesele de mobilier viu colorate împotriva celor neutre sau mai închise la culoare, pereți și pardoseli. Acest lucru maximizează efectul excitant al camerei de zi cu alegerea neconvențională decor.

În camerele cu tavanele înalte și o vedere uimitoare de viață, cheia pentru decor într-o cameră de zi este totul despre minimizarea obstacolelor în vizualizare și înălțime. Ca urmare, unul dintre cele mai bune modele pentru acest tip de setare este o estetică de tip minimalist, care se concentrează pe încadrarea ferestrelor, subliniind înălțimea, și folosind linii curate în mobilier în întreaga cameră. Pentru a spori percepția de spațiu și de aer proaspăt, culorile deschise ar trebui să fie utilizate pe pereți și podele.Culorile închise, tonuri de lemn natural și finisaje pământii maximizează efectul și aduce doar dreptul de a suma liniile de contrast dramatic în design-ul camerei de zi.

Una dintre cele mai bune moduri de a ștampila o personalitate unică într-o cameră de zi este de a alege o culoare preferată și să o utilizați pe tot parcursul procesului, la covoare, canapele, și alte decoruri în cameră. O idee distinctă modernă camerei de zi este acest design violet ce subliniază importanța nuanței de-a lungul covoarelor, culorile de pe perete, modele și obiecte de mobilier. Cu varietate în dreptul de nuanțe și o cantitate sănătoasă de lumină naturală, proprietarii de case pot opta pentru acest tip de design monocromatic, fără a aveaz sentimentul că camera ar fi decorată doar într-o singură culoare. Cheia acestui design este de a optimiza lumina, diferite nuanțe și nuanțe inovatoare, peste fiecare parte a decorului.

Ideile pentru camera de zi sunt concepute pentru a fi o expresie a sensibilităților de personalitate și design-ul proprietarului lor, iar asta e cu siguranță a cazului cu această alegere de design regal. Acest aspect în camers de zi se bazează pe utilizarea neconvențională a culoarii albastru intens pe pereți, evidențiate și accentuate de decorațiuni îndrăznețe, ornate în întreaga cameră care poruncesc atenția. Asociind culoarea peretelui mai închisă cu covoarele de nuanță mai ușoară, canapele și accesorii, camera se face să se simtă îndrăzneață.