Stilul maritim in amenajarile interioare ale bailor

Rate this item
(0 votes)

Decorare băii în stil maritim ar trebui să fie un paradis de marinar, o casă departe de casa lor în mare. Decorul de baie nautică a devenit popular cu proprietarii de case, datorită efectului de viață pe plajă ei aduc aceste elmente în baie. Cu ajutorul câtorva trucuri de comerț, puteți obține cu ușurință o baie de vis nautic în casa ta.

Decorare nautică creează ideea vieții maritime din apele albastre ale mării navelor. Primul pas spre obținerea visului tău de baie marină este de a avea accente albastre. Cea mai simplă opțiune pentru acest lucru este de a picta pereții albastru pentru a reflecta culoarea oceanului. Specialiștii au o gamă largă de nuanțe diferite de albastru pentru a alege în funcție de intensitatea pe care o doresc.

Una dintre caracteristicile cele mai distincte ale navelor este hubloul, care este adesea numit ochi de bou. Aceasta este o fereastră circulară, care aduce lumina și aerul în navă. Pentru oglinzile de baie,optați pentru a alege oglinzi circulare ca oglinda hublou. Pentru a accentua și mai mult sentimentul maritim în baie, oglinzile au rame similare cu hubloul sau rame cu desene sau modele maritime, cum ar fi volanul unei nave. Aveți dreptul să optați pentru a instala o oglindă de bază non-reflectorizant, care în schimb are imaginea de mare, în scopul de a crea ideea unui hublou cu priveliștea spre mare.

Există mai multe accesorii maritime, care se poate alege să completeze sentimentul nautic în baie. Accesoriile maritime includ ancore, nave, vele, volane, geamanduri de inel, stele de mare și corali. Aceste accesorii pot fi, de asemenea, o modalitate bună de a adăuga o pată de culoare pentru baie cu diferite nuanțe de portocaliu strălucitor, roșu, galben și verde. Accesoriile sunt șansa ta de a fi creativi în ceea ce privește arta coral, stănduri de lămpi cu steaua de mare și cârlige de ancorare pentru prosoape. Noțiuni de bază a unui decor de baie nautic în casa ta este la fel de ușor ca și cum ai aduce marea la baie. Ideea principală este de a crea un paradis care să reflecte cu ușurință viața pe mare.

Încercați să utilizați și frânghiile, nu contează dacă aveți genți, ceva care atârnă sau ceva care se poate de legat cu frânghii, deoarece acestea au un aspect foarte frumos, iar cei care au utilizat acest dtaliu, au menționat că le reamintește de momentul când o corabie ajunge la bord și își lasă ancora în mare.