Cât de importantă este somiera ca suport ortopedic pentru salteaua ortopedică? Te-ai gândit cumva la faptul dat? Fiecare element din dormitorul în care dormi are o importanță deosebită în suportul tehnic, care la rândul său va oferi confortul așteptat. O saltea ortopedică încadrată într-un pat este o soluție inteligentă însă insuficientă dacă acel pat nu dispune de un suport (somieră) cu lamele ortopedice, care va suplini gradul de ortopedie piesei de mobilier.

Cea mai des întâlnită piesă din orice casă este masa, nu contează dacă e pentru calculator, pentru sufragerie, pentru dormitor sau ca o simplă masă de cafea. Dar această plăcere de a avea multe mese în casă, sau mai bine zis, în fiecare cameră, trebuie alintată cu mulți bani, atunci de ce să nu ne facem una, noi singuri? Farmecul discret al modernității se reflectă în colecțiile de mese care vă ofera mai mult decât simplul concept de design, mai mult decât o simplă experiență destinată destinderii globului ocular, o experiență care să implice și plăcerea atingerii, a mangaierii. Pentru odihna atât de mult râvnita la o ceașcă de cafea, va propunem diferite stiluri de mese, moderne atât prin estetic, cât și prin formele folosite, clasice și deosebit de elegante.

Un dormitor este o cameră privată în cazul în care oamenii dorm, de obicei, noaptea sau se pot relaxa în timpul zilei. Aproximativ o treime din viața noastră sunt cheltuite anume pentru timpul dedicat somnului și de cele mai multe, dormim într-un dormitor, locul unde ne aflăm în siguranță și nimeni nu ne poate deranja. Acesta este motivul pentru care unui dormitor trebuie să i se acorde o atenție specială, atunci când suntem de planificare pentru un design interior anume pentru dormitorul personal. Iată câteva idei originale și interesante pentru dormitoare.

De ceva timp tot se discuta si se analizeaza cum sa avem un ritm de viata sanatos, sa fim inconjurati de lucruri organice si sa mincam sanatos. Astfel, daca in domeniul alimentatiei tendinta este Raw-Vegan, in designul de interior se pune accent pe mobila si obiecte de decor ECO.

Masa din sufragerie este o parte importantă din casa ta. Este un loc de întâlnire pentru prieteni și familia, pentru a împărtăși glume și povești la o masă delicioasă sau câteva băuturi răcoritoare. O masă de sufragerie este singurul loc în care oaspeții dumneavoastră, în general, sfârșesc prin a petrece cel mai mult timp și joacă un rol enorm în fiecare eveniment. Pentru că este o astfel de piesă vitală de mobilier, ar trebui să treacă timp ca să se ia în considerare cele mai bune modele înainte de a alege.

Mobila pentru camera copiilor trebuie aleasa atent, aceasta trebuie sa fie sigura, sa nu stea in cale si sa nu ocupe prea mult spatiu. Desi pentru foarte multi parinti alegerea mobilierului pentru copii e o adevarata problema, te asiguram ca daca tii cont de virsta, de personalitate, dar si de dorintele copilului tau, vei reusi cu siguranta sa amenajezi o camera perfecta pentru cel micut.

Cunoastem cu totii faptul ca copiii nu stau linistiti intr-un colt al camerei, ei mereu au chef de joaca, astfel mobila acestora trebuie sa fie sigura, sa nu stea in cale si sa nu ocupe prea mult spatiu. Cu cit mobila este mai simpla si mai functionala cu atit este mai bine pentru ei. Desi alegerea unui mobilier potrivit pentru camera copiilor pentru multi parinti poate reprezenta dificultati majore, cu citeva sfaturi de la echipa noastra de designeri, alegerea unui mobilier pentru copii poate deveni ca o joaca.

Bucataria este centrul casei, locul unde se discuta in familie planurile sau realizarile fiecarui membru in parte. Fiecare gaspodina vrea sa faca bucataria ei unicala, sa nu fie similara cu alte bucatarii si important sa fie confortabila. Tehnologiile moderne permit satisfacerea acestor dorinte. Ramine sa facem doar alegerea corecta.

Bucataria reprezinta inima fiecarei locuinte. De aceea, amenajarea bucatariei si alegerea mobilierului reprezinta o decizie foarte importanta. Unul dintre principalele aspecte pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cind alegi mobila de bucatarie este stilul acesteia.