Cât de importantă este somiera ca suport ortopedic pentru salteaua ortopedică? Te-ai gândit cumva la faptul dat? Fiecare element din dormitorul în care dormi are o importanță deosebită în suportul tehnic, care la rândul său va oferi confortul așteptat. O saltea ortopedică încadrată într-un pat este o soluție inteligentă însă insuficientă dacă acel pat nu dispune de un suport (somieră) cu lamele ortopedice, care va suplini gradul de ortopedie piesei de mobilier.

Cea mai des întâlnită piesă din orice casă este masa, nu contează dacă e pentru calculator, pentru sufragerie, pentru dormitor sau ca o simplă masă de cafea. Dar această plăcere de a avea multe mese în casă, sau mai bine zis, în fiecare cameră, trebuie alintată cu mulți bani, atunci de ce să nu ne facem una, noi singuri? Farmecul discret al modernității se reflectă în colecțiile de mese care vă ofera mai mult decât simplul concept de design, mai mult decât o simplă experiență destinată destinderii globului ocular, o experiență care să implice și plăcerea atingerii, a mangaierii. Pentru odihna atât de mult râvnita la o ceașcă de cafea, va propunem diferite stiluri de mese, moderne atât prin estetic, cât și prin formele folosite, clasice și deosebit de elegante.

Un dormitor este o cameră privată în cazul în care oamenii dorm, de obicei, noaptea sau se pot relaxa în timpul zilei. Aproximativ o treime din viața noastră sunt cheltuite anume pentru timpul dedicat somnului și de cele mai multe, dormim într-un dormitor, locul unde ne aflăm în siguranță și nimeni nu ne poate deranja. Acesta este motivul pentru care unui dormitor trebuie să i se acorde o atenție specială, atunci când suntem de planificare pentru un design interior anume pentru dormitorul personal. Iată câteva idei originale și interesante pentru dormitoare.

Pagina 1 din 3