Cum sa alegi masa in sufragerie

Rate this item
(0 votes)

Masa din sufragerie este o parte importantă din casa ta. Este un loc de întâlnire pentru prieteni și familia, pentru a împărtăși glume și povești la o masă delicioasă sau câteva băuturi răcoritoare. O masă de sufragerie este singurul loc în care oaspeții dumneavoastră, în general, sfârșesc prin a petrece cel mai mult timp și joacă un rol enorm în fiecare eveniment. Pentru că este o astfel de piesă vitală de mobilier, ar trebui să treacă timp ca să se ia în considerare cele mai bune modele înainte de a alege.

1. Mesele dreptunghiulare

Acesta este cel mai tradițional tip de masă în sufragerii, și este, de asemenea, cel mai popular. Forma dreptunghiulară este, de obicei, cel mai bun design pentru găzduirea unor grupuri mari de oameni. Acest tip de design de masă este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru zonele lungi și înguste pentru utilizarea rațională a spațiului. 

2. Mesele rotunde

Dacă locuiți într-o casă mică,merită să se investească într-o masă rotundă. Aceste tipuri de modele permit mai multe locuri în timpul mesei cu o cantitate minimă de spațiu. În plus, dacă alegeți un stil de piedestal, vă puteți bucura de mai mult spațiu pentru picioare. Cu toate acestea, asigurați-vă că la masă nu se află prea multe scaune, pentru că acest lucru poate face masa cu un aspect aglomerat.

3. Mesele pătrate

Acest stil de masă în sufragerie este puțin mai modern și neconvențional decât tipurile rotunde sau dreptunghiulare. Este o alegere excelentă pentru camere, care sunt pătrate în formă, și poate oferi o experiență culinară mai intimă cu toată lumea, în general, mai mare decât cu o masă dreptunghiulară. Mesele pătrate sunt cel mai simplu design de masă. Pentru picioare este foarte comod aflându-se echidistante unul față de celălalt. Acestea sunt perfecte pentru patru oameni și spații compacte.

4. Mesele ovale

Design-ul oval este o alegere populară, permițând curbele senzuale ale unei mese rotunde, dar cu o suprafață mai mare, oferind mai mult spațiu pentru cei prezenți la masă.

5. Mesele cu forma liberă

Ideea de proiectare este că nu există formă regulată, dar nu există o definiție concretă. Această categorie cuprinde mesele care nu se potrivesc în termen de forme standard.