Mobila ECO - Ce spun Expertii?

Rate this item
(0 votes)

De ceva timp tot se discuta si se analizeaza cum sa avem un ritm de viata sanatos, sa fim inconjurati de lucruri organice si sa mincam sanatos. Astfel, daca in domeniul alimentatiei tendinta este Raw-Vegan, in designul de interior se pune accent pe mobila si obiecte de decor ECO.

Multi sunt preocupati ca casa lor sa fie una ergonomica, mobilata ECO, deoarece aceasta ne afecteaza nu doar locul unde locuim, ci intreaga planeta. Exista mai multe indicii care pot sa ne ajute sa avem o casa prietenoasa mediului inconjurator si sanatoasa pentru intreaga familie.

Expertii ne dau citeva sfaturi simple pe care putem sa le inplementam ca sa avem o casa ECO. Acesti pasi sunt individuali pentru fiecare familie, in dependenta de necesitatile sale. Insa, expertii ne recomanda sa tinem cont de citeva detalii.

O casa Curata este una Verde!

Acest lucru inseamna ca mentinerea casei intr-o stare curata, in permanenta, inseamna sanatate. Expertii in design ne spun ca curatirea trebuie sa aiba loc cu preparate care nu sunt chimice si toxice, pentru a putea avea un rezultat satisfacator si prietenos mediului. Preparatele puternice chimic dauneaza nu doar sanatatii fiecarui membru al familiei, ci si mobilei, care se poate deteriora in timp.

La fel, este important sa aerisim in fiecare zi casa si sa lasam sa intre lumina - acest lucru este cel mai ieftin, dar si cel mai efectiv pentru a mentine casa curata si sanatoasa.

Este acceptabil ca casa sa fie partial ECO!

Totul are un inceput, si noi realizam ca nu este usor sa mobilezi toata casa cu mobila de lemn si care este prietenoasa mediului. De accea, este salutabil faptul de a incepe cu piese mici, sau daca este nevoie de mobila noua sa o inlocuim cu cea ECO.

Mobila la Comanda ECO este Preferentiala!

De ce mobila la comanda? Pentru ca aceasta vine dupa marimile necesare si are o calitate mai buna. Si, se sustine producatorul autohton.

Calitatea conteaza!

Trebuie de atras o atentie deosebita la calitatea mobilei, deoarece mobila trebuie sa fie confectionata din materiale care sunt benefice mediului. Iar cind este vorba de persoanele alergice, este important ca ele sa nu contina alte substante nocive, care pot provoca alergii, in deosebi, la copii.

Designerii MATCO® recomanda mobila care se recicleaza, e sanatoasa si frumoasa! O casa mobilata in stil ECO este o casa sanatoasa la care toti viseaza.

Contactati reprezentantii nostri pentru mai multe detalii referitor la mobila ECO!