Piața saltelelor din Republica Moldova este foarte diversă, iar șansele de a procura o saltea calitativă, nu este neapărat la nivelul așteptărilor, chiar și în aceste condiții. Strategiile de marketing utilizate de magazinele de saltele din Republica Moldova, ne pot induce ușor în eroare, din cauza că mulți producători de saltele încearcă să comercializeze produse din disperare fără a ține cont de calitate, și garanție după vânzare.

Spuma de memory este un material vasco-elastic, ce se adaptează formei corpului și nu creează puncte de presiune. Acesta a devenit foarte popular și cerut pe piață, fiind utilizat în diverse modele de saltele, iar grosimea sa nu depășește 5 cm. Modelele de saltele în care este folosită stratul de memory sunt o varietate. Iată câteva dintre acestea și caracteristicile lor.

Latexul este un material natural, extras din arborele de cauciuc Hevea, originar din Amazonia și Indonezia ce oferă o susținere bună corpului. Utilizarea acestuia în componența saltelelor a creat un produs de calitate, natural și potrivit tuturor persoanelor. Acesta are un șir de avantaje, cum ar fi:

Pagina 1 din 6