Cele mai solicitate saltele ortopedice pentru 2016-2017

Rate this item
(0 votes)

Cu toții ne întrebăm ce anume face ca o saltea ortopedică sa fie considerată cea mai calitativa? Materialul? Designul? Compania? Garanția? Prețul?

Echipa MATCO® consideră că cea mai calitativă saltea ortopedică este anume acea saltea care satisface necesitatile și dorințele clientului, după toți parametrii, inclusiv, prețul accesibil a acesteia. După o analiză a mai multor categorii de saltele a diferitor producători, atât pe plan local, cât și international, am încercat să intelegem care au fost cele mai solicitate saltele pe piață pentru anul 2016, și, care saltele ortopedice vor fi în tendință pentru anul 2017.

Companiile internationale care au fost inlcuse în acest studiu sunt cele mai mari companii de saltele din lume. Ele reprezintă cele mai mari făbrici de saltele care vin mereu cu inovații în domeniul calității saltelelor pentru a asigura cel mai bun somn.

Multiple categorii de saltele au fost create pentru ca clienții să hotarască care sunt cele mai bune saltele pentru ei în dependență de criteriul stabilit.

Saltele pentru cupluNoi suntem cu toți diferiți si avem necesitați diferite în dependență de greutate, buget, poziție în care dormim, precum și alte caracteristici care contează pentru fiecare în parte. Din acest considerent, categoriile de saltele au fost devizate in:

1. Cele mai bune saltele pentru SEX
2. Cele mai bune saltele pentru oameni în GREUTATE
3. Cele mai bune saltele pentru DURERI DE SPATE
4. Cele mai bune saltele pentru cei ce DORM PE O PARTE
5. Cele mai bune saltele pentru cei ce DORM PE BURTĂ
6. Cele mai RĂCOROASE saltele
7. Cele mai bune saltele la raportul PREȚ-CALITATE
8. Cele mai FERME saltele
9. Cele mai MOI saltele
10. Cele mai bune saltele PENTRU COPII
11. Cele mai bune saltele PENTRU CUPLU

Votanții au ales cele mai bune saltele pentru ei la fiecare categorie în parte. Saltelele sunt foarte diverse în dependență de dimensiuni, înălțime, materialul confecționat, husa detasabilă, și multe alte particularități. Au fost numite multe brănduri de saltele, precum si modelul de saltea utilizat.

La capitolul saltele de lux au fost numite saltele din latex cu spuma de memorie, care se adaptează dupa forma corpului cel mai usor, sunt comfortabile și  naturale, însă, prețul acestui tip de saltele nu este acceptabil pentru toti, fiindcă sunt considerate - saltele costisitoare.

Cele mai populare saltele pentru anul 2016-2017, care au fost menționate pentru aproape toate categoriile, sus-mentionate sunt:

1. Saltelele din spumă de memorie
Saltelele din spumă de memorie sunt cele mai votate saltele, care satisfac necesitățile a 80% din clienți. Aceste saltele au fost votate la cele mai multe categorii. Din acest considerent lor le revin titlul de cele mai bune și solicitate saltele.

2. Saltele cu arcuri
Aceste saltele au primit 63% -70% satisfacție din partea votanților. Insă aceste saltele sunt cele mai vindute și cele mai solicitate la capitolul datorită raportului pret-calitate avantajos. Multe tipuri de saltele din această categorie sunt în permanență creștere și tot mai mulți clienți sunt cointeresați de aceste saltele.

Printre cele mai cunoscute branduri de saltele la aceste 2 categorii, pe plan international putem numi:
1. Amerisleep

Saltele AMERSLEEP - Avantaje
2. Tempurpedic

Saltele Tempurpedic Statele Unite
3. BedinAbox

Saltele in Cutii - Bed in a box

  MATCO® vă propune o gama largă de saltele pentru toate gusturile, la toate dimensiunile, și cel mai important la un PREȚ ACCESIBIL.

 Dupa o analiză a vânzărilor saltelor MATCO® cele mai solicitate saltele pentru 2016 au fost:

1. Dupa categoria lux - saltele latex cu spuma de memorie - Model ”MemoLatex”;
2. Dupa categoria confort - saltelele din spumă de memorie  - Model ”Memo 7”;
3. Dupa categoria fermitate - saltele cu arcuri Bonell - Model ”OPTIM 25cm
4. Dupa categoria pret accesibil - saltele cu arcuri Bonell - Model ”UNIVERSAL 20cm
4. Dupa categoria saltele pentru copii - saltele din poliuretan - Model ”MATCO® Kids”.

Dacă inteționați să procurați o saltea nouă și încă nu sunteți hotarâți care este salteaua care vi se potrivește cel mai bine, echipa MATCO® vă stă mereu la dispoziție pentru a vă consulta și a vă ajuta să chizitionați cea mai bună saltea ortopedică după criteriile pe care le căutați.