Saltele cu față de iarnă – o achiziție plăcută și utilă!

Rate this item
(0 votes)

În sezonul rece, fiecare dintre noi își dorește să se bucure de căldura în propria locuință, inclusiv și atunci când mergem la somn. Se știe deja că calitatea și confortul orelor de somn sunt influiențate de salteaua, lengeria și pilota aleasă. De aceea, o soluție perfectă pentru fiecare din noi ar fi saltelele calitative și confortabile.

Așa cum am observat deja, pe piață există un șir de modele de saltele, însă pentru a alege pe cea mai potrivită, trebuie să stabilim unii factori și condiții de care avem nevoie pentru o noapte odihnitoare. De asemnea, știind că salteaua reprezintă o achiziție pe termen lung (în jur de 10 ani), avem nevoie de o achiziție de calitate.

Astăzi, tot mai multe persoane optează pentru așegerea saltelelor ce au 2 fețe: cea de iarnă și cea de vară. Acestea pot fi considerate ca saltele 2 în 1 ce reprezintă nu doar o investiție inteligentă, dar și profitabilă pe termen lung. O saltea cu sistem de vară-iarnă va fi la sigur întoarsă odată în jumate de an, ceea ce reprezintă o regulă pentru întreținerea saltelelor. La fel, cu ajutorul acesteea te vei bucura din plin de nopțile de iarnă, având parte de căldura și confortul dorit, cât și de veri răcoroase.

Din categoria saltelelor cu față de ianră și vară, fac parte o mare parte de modele, cum ar fi:

- Saltele cu arcuri Bonell la diverse înălțimi

- Saltelele cu arcuri și latex

- Saltelele cu arcuri individuale Pocket

- Saltele din poliuretan

- Saltelele cu arcuri și memory, etc.