Tipuri de saltele recomandate pentru copii

Rate this item
(0 votes)

Fiecare dintre noi știe că achiziționarea unei saltele de calitate, ce se potrivește necesităților noastre reprezintă un factor destul de însemnat pentru sănătatea noastră. Însă, atunci când vine vorba de procurarea unei saltele pentru copii, calitatea și proprietățile saltelei devin lucruri destul de importante. Astfel, din multitudinea de tipuri de saltele, rămân doar câteva ce se pot potrivi copiilor. Acestea sunt: saltelele cu arcuri și cele din spumă.

Saltelele cu arcuri

Achizițonarea unei saltele cu arcuri reprezintă o alegere destul de bună pentru copii. Acestea asigură o susținere corectă a întregului corp și ajută la evitarea apariției diversor probleme. Saltelele cu arcuri sunt rezistente și hipoalergenice. Acestea sunt asigurate cu sistem de ventilare, ce permit circulația aerului printre fibre. Chiar dacă sunt mai scumpe decât saltelele din spumă, acestea sunt o achiziție durabilă și o alegere bună, deoarece nu îli pierd forma așa de ușor.

Saltelele din spumă poliuretanică

Saltelele din spumă poliuretanică sunt saltelele ce se găsesc îm diverse densități. O densitate mai mare reprezintă calitate, fermitate și siguranță pentru copil. Saltelele din poliuretan nu sunt rezistente la sărituri și se pot deforma mai repede decât cele cu arcuri. Husa acestor saltele poate fi detașabilă, astfel o poți curăța cu ușurință.