Designerii MATCO® despre decorul de craciun si revelion

Rate this item
(0 votes)

Designerii de interior de la MATCO® despre cum să decoram locuinţa de sărbătorile de iarnă în reportajele de ştiri de la PUBLIKA TV, CANAL 2, şi PRIME. În cazul în care încă nu aţi reuşit să vă decoraţi casa de crăciun şi revelion, nu ezitaţi să vă ghidaţi de sfaturile designerilor noştri de interior. Tot aici găsiţi cele mai noi trenduri de revelion şi crăciun, şi ce decor este în vogă în acest an.

Craciunul este o sarbatoare de spirit, care se serbeaza impreuna cu toata familia, de aceea, decorul de Craciun este foarte important.

Acesta trebuie sa redea spiritul de sarbatoare, caldura si confort. Si daca tot mai multi incearca sa incarce casa cu elemente de Craciun care nu sunt asortate, acestea pot aglomera spatiul, si, in final, sa creeze un tablou haotic. De aceea designerii vin cu niste recomandari, care va vor ajuta sa va decorati casa de sarbatori in asa fel, incit decorul acesteia sa nu para aglomerat

  • Simplitate

Indiferent cit de frumoase sunt decoratiunile pe care le aveti de Craciun, acestea trebuie sa completeze camera pe care o decorati. In caz contrar, camera va arata decorata cu prea multe elemente care incarca spatiul.

  • Elemente Naturale

Este binevenit sa decorati camera cu elemente naturale ca portocale, lamii, si alte fructe si legume colorate, care vor da un aspect natural camerei.

  • Rafturi decorate

Daca aveti in casa niste rafturi pentru carti sau alt coltisor cu rafturi, atunci transformati aceste raftrui intr-un coltisor de decor de sarbatori.

  • Culoarea aurie

Aceasta culoare este una bogata, care va imbogati casa si ii va oferi un aspect deosebit, in spirit de sarbatori. Impachetati cadourile si legatile cu o fundita de culoarea aurului, un element simplu, dar foarte placut.

  • Decorul Floral

Incorporeaza florii vii in decorul de sarbatori. Astfel, casa va arata decorata natural, cu finete, aroma si culoare. Alege florile tale preferate, sau flori de culori aprinse.

  • Masa de sarbatoare

Decoreaza masa de sarbatori cu elemente care vor infrumuseta decorul intregei case. Alege o culoare potrivita pentru fata de masa si servetele, in combinatie cu luminarea de pe masa. Si daca pina acum erau in trend folosirea culorilor rosu-verde, anul asta este recomandat de folosit ceva nou, ca un roz pal, sau albastru cu alb, sau chiar alb-negru. Incercati ceva diferit, care va fi cu siguranta si original.

Daca aveti nevoie de sfatul designerilor nu ezitati sa ne contactati la:

+373 /22/ 90-23-99;

+373 /22/ 90-23-36;

+373 /60/ 328328

Designerii MATCO® despre decorul de craciun si revelion

Designerii MATCO® despre decorul de craciun si revelion

Designerii MATCO® despre decorul de craciun si revelion

 

Read 1096 times

Media