Perna care este *plina de magie* - cadoul perfect de sarbatori acum la 15% reducere!

Rate this item
(0 votes)

Perna magică este un cadou ideal de Crăciun și An Nou pentru toți cei care au probleme cu somnul. Si nu doar, această pernă este foarte comodă și pentru cei care au nevoie de un refugiu în timpul zilei, fie ca e vorba de a se relaxa în fața TV, fie să citească o carte, sau pentru cei ce au nevoie de un somn liniștit de cîteva minute.

Această pernă îți poate oferi un lux important, și anume, Un Somn Liniștit și de Durată, pe timp de zi sau noapte!

Perna Memory Foam se modelează după forma gîtului și capului. Din acest considerent este foarte comodă și te ajută să te relaxezi. Această pernă poate înlătura problemele de dormit, ca durerile de spate și gît, insomnia, durerile de cap.

Toți cei ce au procurat această pernă sunt foarte multumiți si ne-au relatat că a durat cîteva zile pentru a se obișnui cu această pernă, însă acum nu pot să se despartă de ea, fiind perna lor preferată.

Clientii care au procurat această pernă recent, consideră această pernă, ca fiind cea mai bună investiție într-un somn liniștit și de durată.

Dacă încercăm să facem o sumarizare a beneficiilor sau atuurilor acestei perne de memorie foam, atunci putem să conchidem urmatoarele puncte:

1. Ofera suport bun pentru un somn liniștit

2. Ajută la înlăturarea durerii

3. Se modelează după forma gîtului și capului

4. Ușor de îngrijit materialul

5. Husă din bumbac

6. Umplutură cu spumă de memorie

7. Este plăcută la atingere

8. Durabilă

Pentru a procura aceasta perna telefonati-ne la numarul de telefon +373 /22/ 902399, +373 /60/ 328328, ori vizitați-ne pe http://www.matco.md/ro/despre-noi/oferte/promotii pentru mai multe detalii.

Vă asteptăm cu drag în Showroomul nostru de pe Str. Florării, 4 - sector Rîșcani, Chisinau ori în Magazinul ”UNIC”, etajul 5.