Ro En Ru
×

Warning

Assign the component VirtueMart to a menu item

MOBILA PENTRU DORMITOR - CHIȘINĂU, MOLDOVA

PDFPrint
SPECIFICAȚII DE FABRICĂ pentru MOBILA DE DORMITOR. SCHEMĂ DORMITOR, PREȚ DE FABRICA MOBILĂ DORMITOR. DORMITOARE LA COMANDĂ - CHIȘINĂU, MOLDOVA.
Sales price 2000 Lei
IMG_0254
Description

DORMITORUL este una din cele mai importante camere din casă din considerentul că în DORMITOR ne petrecem o parte din viață. Aici este locul unde noi dormim și ne odihnim, de aceea acest loc trebuie sa fie unul relaxant. Aranjând DORMITORUL trebuie sa vă gindiți că trebuie sa aveti și spatiu suficient pentru a va putea misca usor prin camera.

Cu ce sa incepem atunci cind avem o cameră goală și trebuie s-o aranjăm?

Sunt câțiva pași pe care trebuie să-i urmăm pentru a putea înțelege cum vrem sa fie amenajat dormitorul și ce MOBILĂ e potrivită pentru acest DORMITOR.

1. Analizăm SCHEMA DORMITORULUI înainte de a cumpara MOBILA noua pentru DORMITOR sau de a o aranja pe cea pe care o aveți, veți avea nevoie să înțelegeți cum este plasat DORMITORUL.

PLAN DORMITORLa aceasta etapă este important să înțelegem POZIȚIA DORMITORULUI, și anume unde este poziționată fereastra în dormitor și care este marimea pereților.

Aceste mărimi vor juca un rol important la plasarea mobilei în CAMERA DE DORMITOR.

A T E N Ț I E:

Trebuie sa atragem atenție la:

- Marimea pereților

Trebuie sa fiti foarte atenti la marimea pereților și să încercați sa-i masurați cu acuratețe. Masurând pereții va fi mult mai usor să înțelegeți ce mobilier poate să încapă în această cameră.

- Preconizarea prizelor de perete și a mufei de alimentare a telefonului

Veți avea nevoie de un electrician care să ia în calcul toate prizele de care veți avea nevoie în această cameră. Priza pentru telefon, lampa, alarma, televizor etc.

- Plasarea cablurilor pentru priză

Aici ne referim la cablul pentru TV care trebuie sa fie într-un anumit loc. Compania care presteaza serviciile prin cablu ne vor spune pâna unde pot să fixeze cablurile pentru TV, ian noi în dependență de aceasta v-om decide cum să amplasăm MOBILIERUL DE DORMITOR

- Ferestrele din dormitor

FERESTRE IN DORMITORVă notați câte ferestre sunt în dormitor, cât de joase sunt și pe care pereți sunt amplasate, pentru a decide unde pot fi atârnate peisele de MOBILIER pentru DORMITOR.

- Dulapurile în DORMITOR și alte uși din cameră

Analizați pe care pereți pot fi atirnate POLIȚELE dulapurilor din DORMITOR, care au uși, și care pereti sunt neintrerupți, adică nu au nici fereastră, nici, dulap, nici usă.

2. Luăm măsurile exacte ale MOBILEI pentru DORMITOR

Deja la aceasta etapă cunoașteti ce MOBILĂ ati dori ÎN DORMITOR, însă trebuie să vedeți dacă ea va încăpea în această cameră. De aceea trebuie să masurați MOBILA pe care doriti s-o integrați ÎN DORMITOR și s-o comparați ori comandați cu dimensiunile dormitorului.

3. Analizăm iesirea din cameră

Acest lucru trebuie făcut pentru a nu bloca ieșirea sau pentru a nu plasa nimic în acel perimetru care ne va face trecerea dificilă. Trebuie sa ne asigurăm că ușa de interior va avea posibilitatea sa se deschida larg, fără a avea îngradiri - pat, noptiere etc.

4. Planificăm cum dorim să utilizăm DORMITORUL

La această etapă ne facem planuri despre cum vrem să fie dormitorul și ce anume vrem sa fie în dormitor. Pentru multi dormitorul este folosit doar pentru dormit, în timp ce pentru alții e mult mai mult, doresc mai multă lumină pentru a putea citi, sau viziona TV-ul, pentru a se relaxa la un film înainte de somn.

La fel trebuie să vă gândiți pentru câte persoane va fi dormitorul?

Daca va veti machetă în dormitor?

Daca va veți îmbrăca în dormitor?

DORMITORUL este preconizat pentru voi sau pentru oaspeti?

Toate aceste întrebări vă vor ajuta să vă decideți cum veți utiliza dormitorul.

5. MOBILĂM DORMITORUL cu marimi potrivite ale MOBILIERULUI

Pentru a alege MOBILA DE DORMITOR trebuie să analizăm dacă avem un apartament mare și un dormitor pe masură, sau este vorba de un apartament mic și un dormitor la fel de mic.

Cu siguranță într-un dormitor larg putem mai usor să aranjăm mobila, și putem include mai multe PIESE DE MOBILĂ. În schimb într-un dormitor mai micut avem nevoie de o planificare mai minuțioasă pentru al putea mobila corect și al face să fie funcțional.

6. Menținem stilul personal ÎN DORMITOR

DORMITOR CU LADAFie că iubim un design minimalist sau unul modern nu trebuie să uitați că dormitorul este spatiiul vostru. Dormitorul trebuie să vă reprezinte și să arate anume așa cum doriți. După toate etapele parcurse când deja sunteți siguri cum doriți să fie aranjat dormitorul și ce mobiler doriti sa aveti în această cameră.

În cazul în care aveți și alte întrebări legate de MOBILAREA camerei DORMITORULUI nu ezitați să contactați echipa noastră de designeri de mobilier, ori să ne vizitați la SHOWROOMUL nostru din str. FLORĂRII nr.4, sectorul RÂȘCANI, mun. CHIȘINĂU, MOLDOVA.

WORKING TIME

Monday - Friday: 9:00AM - 6:00PM

Saturday, Sunday: Closed

CONTACT INFO

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.MATCO.md

4, Florarii Street, SHOWROOM 5P (First floor), Chisinau, Moldova