Ro En Ru
×

Предупреждение

Assign the component VirtueMart to a menu item

Saltele din Latex Chișinău Moldova. Preț fabrică. Garanție

PDFPrint
Saltele Din LATEX - CHIȘINĂU, REPUBLICA MOLDOVA. Modele SALTELE DIN LATEX. Prețuri SALTELE DIN LATEX avantajoase. Livrare GRATUITA. GARANȚIE.
SALTEA DIN LATEX
Sales price 1500 Lei
SALTEA DIN LATEX
SALTEA DIN LATEX
SALTEA DIN LATEX
Description

Înainte de a CUMPĂRA o saltea din LATEX, vă recomandăm să vă informați despre acest produs, ca mai apoi să nu aveți careva surprize la etapa - POST CUMPĂRARE.

CE TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI ÎNAINTE DE A CUMPĂRA O SALTEA DIN LATEX?

1. Latexul este un material extras din natura, obținut din copaci ca Para rubber tree și Castilla elastică, Aloe Vera, dar se mai extrage din Cichorieae, o secțiune a familiei Asteraceae.

2. Latexul în formă brută naturală este ALERGIC, din acest motiv la prelucrare se folosește doar o proporție în jur de 60% (materie brută latex) și 40% (apa, spumă). Indicația 100%  LATICE (100% latex), indică faptul că în componența aliajului din care sa fabricat placa de LATEX, este inclusă componenta materiei brute de latex. 

3. Unii producători, utilizează un material sintetic care imită latexul, acest material sintetic este utilizat pentru a produce plăci de latex care se aseamănă cu plăcile naturale din LATEX, doar că sunt la prețuri mai ieftine, și nu sunt naturale, și nici atât de rezistente. Placa de latex sintetica (artificială) poate fi depistată doar în laboratoare speciale.

CE TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI DESPRE MODUL DE ÎNTREȚINERE A UNEI SALTEA DIN LATEX?

1. Dacă ați cumpărat o saltea din LATEX, vă recomandăm să aerisiți camera în fiecare zi a câte 5-15 minute, deoarece LATEXUL este sensibil la umezeală, iar suprafața de dormit trebuie să fie mereu uscată, deoarece LATEXUL permite regulat circulația aerului în interiorul saltelei, astfel ve-ți avea un somn sănătos în fiecare seară.

2. Rotiți SALTEAUA DIN LATEX o dată la 3 luni, pentru a oferi acesteia o mai mare rezistență în timp.

3. Plasați SALTEAUA DIN LATEX pe o somieră ortopedică, pentru că în interiorul saltelei să poată circula aerul. Nu utilizați dormitoare, care în loc de somieră ortopedică dispun de plăci de lemn dur.

ÎN CAZUL ÎN CARE AVEȚI ȘI ALTE ÎNTREBARI LEGATE DE SALTELELE DIN LATEX, NU EZITAȚI SĂ CONTACTAȚI REPREZENTANȚII MATCO® ORI SĂ NE SCRIEȚI LA Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

REPUBLICA MOLDOVA

OR. CHIȘINĂU, STR. FLORĂRII 4

tel. +373 /22/ 90-23-99, 78010505

 

График работы

Понедельник - Пятница  с 09:00 до 18:00

Суббота, Воскресенье Выходной

КОНТАКТЫ

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., www.MATCO.md

ул. Флорэрий 4, Офис 5P (первый этаж), Кишинев, Молдова