Ro En Ru

Saltele Ortopedice, Modele - Preturi, Chisinau, Moldova

Saltelele Ortopedice sunt cele mai importante elemente într-un dormitor modern, indiferent ce tip de pat nu ai cumpăra, dacă acesta nu este dotat cu o saltea ortopedică pe măsură, atunci achiziția a fost făcută zădarnic. În acest articol ne vom opri amănunțit la modelele de saltele ortopedice, gama de prețuri pentru acestea și ce categorii de saltele ortopedice pot fi procurate în Republica Moldova, și îndeosebi în municipiul Chișinău.

Dacă ne referim la țara de origine, atunci putem menționa că în Moldova se găsesc atît saltele ortopedicede import” cît și saltele ortopedice deproducție autohtonă”.

Conform datelor anuțate de Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova, pentru trimestrele (I-III - 2016), conform Nomenclaturii Combinate a Mărfurilor (NCM): ”Mobilă; aşternut de pat; saltele; suport desaltele, perne şi alte accesorii similare; aparate de iluminat nedenumite şi necuprinse în altă parte (...)” , în Republica Moldova s-au făcut importuri de - 40243.4 mii USD (dolari SUA).

Avantajul saltelelor de import este faptul că pot fi achiziționate direct de la producătorul X ori Y dintr-o țară anumită, însă un mare dezavantaj este că acest tip de saltea, de obicei se importă doar după dimensiuni standard, și nu poate fi încadrată în orice tip de mobilier (pat/dormitor).

ATENȚIE:

În ultimul timp, toți mai mulți producători de saltele ortopdice din țări ca: Italia, Germania, USA, Franța au anunțat că sub brăndurile de saltele ale acestora produc diferite făbrici din China, India ori alte țări unde manopera este ieftină, astfel în așa situații ne pomenim că achiziționăm o saltea ortopdică de brand occidental produsă în China. În cazul în care salteaua este produsă calitativ și după toate normele ISO:9001, nu trebuie să ne facem griji, iar în caz contrar trebuie să ținem cont de calitatea și termenul de garanție a acestei saltele ortopedice.

Despre producția autohtonă de saltele ortopdice:

Saltelele Ortopdice produse în Republica Moldova se diferențiază de la producător la producător după calitatea materialului utilizat la fabricare, după țara de origine a acestuia, tipul de husă, tehnologia de producere cît și prețul saltelei ortopedice.

TEHNOLOGIE:

Tehnologic vorbind, există o diversitate de saltele ortopedice care le putem clasifica în ascendență în funție de prețul acestora:

  • Saltele cu miez de arcuri legate cu spiră metalică;
  • Saltele cu miez de arcuri separate prin săculețe din fibră textila;
  • Saltele cu miez din spumă poliuretanică de diferite densități;
  • Saltele cu spumă - efect de memorie;
  • Saltele cu nucleu de latex.

* La fel există o varietate de saltele care au tehnologii combinate:

  • Saltele ortopedice cu arcuri și fișii de memorie;
  • Saltele cu bază poliuretanică și spumă memorie;
  • Saltele combinate dintre arcuri pocket și fâșii de memorie;
  • Saltele anatomice cu bază din latex, și fâșii de memorie etc.

Prețurile saltelelor ortopedice în Republica Moldova variază în mare măsură de cursul valutar, deoarece majoritatea meteriei prime este de import, iar coeficientul leu/MDL - Euro/USD joacă un rol esențial la stabilirea prețului de vînzare al salteleor ortopedice produse în Republica Moldova.

Vă așteptăm în Showroomul MATCO® pentru a vă prezenta diferite modele de saltele ortopedice în funție de calitatea și prețul de vânzare al acestora.

 

WORKING TIME

Monday - Friday: 9:00AM - 6:00PM

Saturday, Sunday: Closed

CONTACT INFO

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.MATCO.md

4, Florarii Street, SHOWROOM 5P (First floor), Chisinau, Moldova