Citeva idei minunate de design pentru un decor mat

Rate this item
(0 votes)

Nu oricine iubește culorile mate, însă cei care sunt îndrăgostiți de ele, mereu vor găsi un motiv de a le utiliza în orice domeniu, spațiu, dar în primul rând acolo unde stau cel mai des, adică acasă. Culorile mate nu sunt deloc promițătoare, iar cei care recurg la o astfel de alegere, au nevoie de inspirație și bun gust.

În acest articol, vă prezentăm, nu camere într-un decor mat, dar lucruri și multe elemente care pot fi adăugate la acest decor și pot crea un echilibru cromatic, vizual și spiritual. În primul rând, se combină teribil de bine cu un design interior modern și contemporan elementele de decor minimalist, acestea par a fi originale și foarte interesante. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre decorul mat, în casa ta. Întunericul dramatic, accentele negre sunt mai îndrăznețe decât altele și, prin urmare, mai descurajatoare. Dar, atunci când utilizați negrul sau orice altă culoare vie în finisaj mat, acesta evine atenuat, fără a elimina drama. Dacă la început sunteți ezitat să introduceți stilul mat în casa ta, ar trebui să încercați cu experimentarea unei camera mici și cu ajutorul celor care-și cunosc meseria. Bine ați venit la o nouă colecție de idei home-decor în care noi o să vă arătăm câteva modele uimitoare pe care le veți putea utiliza la ilustrarea frumuseții simple a decorului mat. Desenele sau modelele pe care le veți vedea mai jos se vor explica instantaneu chiar atașându-le la decorul mat pentru tine. Este imposibil să nu observe lipsa de reflecții și și detaliile frumoase, dar mai ales culorile simple. Acestea sunt aceleași lucruri care merg foarte bine atunci când sunt combinate cu un design interior modern, minimalist. Tu ce crezi? Designul interior din casa ta va permite introducerea decorului mat și utilizarea acestor idei originale?

Arta și minimalismul se combină oarecum, de aceea, vă propunem adăugarea unui accent de culoare prin această vază deosebită, într-o singură nuanță – mată și plină cu pensule.

Atașarea unei lămpi, dar la o dimensiune mai puțin obișnuită, adică puțin mai lungă, dar cu o culoare neagră-mată, poate fi perfectă pentru o cameră unde aveți lemn și este prezentă culoarea alb.

Dacă v-ați săturat să vedeți loc liber la bucătărie și acest lucru vă induce o stare de oboseală, atunci, un ceainic micuț, cu o combinație între cele două culori, bine cunoscute de toți, vor provoca o aracție vizuală și va alunga plictiseala.

Sunteți romantic, dar v-ați săturat să strângeți ceara din urma lumânărilor? O idee simplă, dar care puțini o abordează, sunt micile lămpi care pot fi amplasate în orice colț al casei, unde doriți ca aceasta să fie luminată.

Încercați să utilizați orice lucru care nu-l mai considerați necesar, deoarece cu mici detalii adăugate, acesta poate deveni original și drăguț în amenajarea casei. Ca de exemplu această sticlă de vin de culoare neagră, cu puține modificări, a devenit un element de décor frumos de pe o noptieră.