Utilizarea inspirata a spatiilor mici

Rate this item
(0 votes)



Probabil fiecare dintre noi are acasă camere enorme, dar unde a mai rămas un colțișor gol. Cu siguranță v-ați sătura să priviți la acel spațiu, ca unul neânsemnat, dar pe care l-ați utiliza într-un mod efficient și creative, dar nu vă ajunge inspirație și nici curaj. Pentru că acest subiect poate fi rezolvat, designerii propun utilizarea fiecărui centimetru pătrat din cameră în cel mai rezonabil mod posibil, de aceea, profită din plin de ideile specialiștilor și pune în aplicare un plan de ocupare a acelui colțișor din cameră cu lucruri utile întregei familii.

Cea mai populară întrebare din partea familiilor a fost cum să-și îndeplinească de a avea un spațiu drăguț, comod și liniștit într-o mansardă mică, păi bine, pentru acest caz există soluție și este una foarte ușoară, mai ales dacă mansarda ta are lemn. De ce lemn? Deoarece într-un spațiu natural, niciodată nu te poți simți într-un spațiu mic. În exemplul  din imagine care urmează a fi arătat mai jos, puteți observa destul de bine amplasarea celor două paturi, care la prima vedere nu pare a fi comod, dar pet imp de vară, mulți și-ar dori să se odihnească sus, în mansardă. Liniștea oferită poate fi una ideală pentru odihnă, mai ales că la o asemenea înălțime te poți bucura de ciripitul păsărilor.

Fie că în mansardă este mai multă lumină sau mai puțină, cel mai bin ar fi ca pereții să fie de culoare albă, acest lucru niciodată nu este greșit, mai ales dacă pe lângă pat mai puteți și aveți posibilitatea de a adăuga o masă, unele lucruri care la fel, vor fi de folos.

O altă idee, care probabil, a fost deja aprobată de foarte multe persoane, este amplasarea televezorului în dulap, acolo unde aveți cărți, CD-uri, boxes au orice altceva, dar unde poate fi amplasat și un televizor, acest lucru vă va permite să vă scutiți de nevoia de a procura o masă aparte pentru televizor.

O idee, care este considerată de foarte mulți părinți ideală, este așa zisa compactizare a locului pentru somn al copilului și lărgirea spațiului pentru activitate, deoarece acest lucru îl va ține și ocupat pe copil, dar și mulțumit că are un spațiu mare unde poate scrie, desena sau chiar dansa fără să se lovească de pat sau de dulapurile pe lângă acesta. După cum puteți observa, patul este foarte bine aranjat, pe chiar un dulap pentru haine, iar pe lângă acesta sunt așezate multe lucruri pe rafturi, această totalitate de lucruri fiind ca un perete gigant, dar foarte confortabil și arată foarte original și frumos. Nu ezitați să folosiți aceste idei în propria casă și fiți siguri că orice colț poate fi utilizat, doar cu puțină inspirație și imaginație.