Paturi agatate in casa

Rate this item
(0 votes)

Noi suntem fascinați de elemente care nu fac parte din habitatul nostru natural. În timp ce unii dintre noi tind să cheltuiască o sumă disproporțională de timp pe plaje și pentru navigarea pe valuri, alții sunt obsedați de cer, de înălțimi. Zborul a fost întotdeauna unul dintre visele noastre și ne uitam de multe ori la desene animate în continuu până sâmbătă dimineața, pentru a vedea cum în aceste desene oamenii pot zbura, pot atinge cerul și pot trăi foarte aproape de el. Păi bine, acum există ceva mai original decât desenele animate, și anume dormitoarele care au paturile agățate, de altfel, în acest articol vă prezenăm câteva modele de paturi agățate în dormitoare, dar nu doar. Utilizați această sursă de inspirație și atingeți cerul cu puterea minții stând pe pat în propriul dormitor, superb, nu?

Paturile atârnate și modelele de pat leagăn aduc această caracteristică se răcească aerul din casă, curte, spațiu de la terasă și orice alt loc pe care îl puteți evoca în jurul valorii de domiciliu, da, răcoare, deoarece se află la înălțime într-um fel sau altul. Paturile sunt elegante, clasice, par a fi o atingere de mai sus în termeni de design și oferă un contrast vizual mai deosebit. În ciuda imaginilor superbe pe care le veți vedea mai jos, paturile complet agățate, vin cu un singur avertisment: ele au nevoie de un sprijin adecvat în tavan. Paturile suspendate pot cântări sute de kilograme, iar sistemul de sprijin necesar pentru a se adapta la greutatea suplimentară a persoanelor aflate pe pat, precum și greutatea creată de mișcarea lor, trebuie să fie la un nivel sigur. De aceea, se recomandă consultarea unui arhitect sau a unui contractor pentru a evalua condițiile existente și cerințele de sprijin. Spune la revedere la zilele în care stăteai pe paturi de modă veche, care stau pe pământ. Au o alură mult mai distractivă în dormitor aceste paturi care pot fi făcute sau cumpărate pentru a atarna de tavan.

Dacă sunteți în căutare pentru a da în casa ta un simț jucăuș, de ce nu încercați un pat agățat? Aceste structuri unice oferă toate posibilitățile de relaxare a unui hamac, dar sunt suficient de mari pentru a vă ajuta să vă bucure într-adevăr cu cele opt ore de somn. Ca să nu mai vorbim de modul în total chic și distractiv cum pot fi ele, indiferent dacă atârnă unul în interiorul sau exteriorul locuinței dumneavoastră. Deci, dacă vă aflați în starea de spirit un pic capricioasă în privița design-ului, inspiră-te cu aceste idei de mai jos.

Priviți ce înseamnă o adevărată relaxare cu o largă priveliște în sânul naturii, o adevărată inspirație și un act de originalitate, cred că oricine din noi ar vrea să stea în acel pat.