Depozitarea lucrurilor in bai mici

Rate this item
(0 votes)

Mulți dintre noi se luptă cu problema spațiului de depozitare din baie. Probabil toți se gândesc cum să păstreze câți mai mulți centimetri pătrați, iar din această cauză tot mai multe întrebări despre eventualele metode posibile, le sunt adresate specialiștilor în design interior. Acest fapt, a contribuit ca să apară unele ide dintre cele mai simple, comode, dar și care să arate bine într-o baie, oricât de mică n-ar fi și, eventual, să fie accesibil pentru toți. Respectiv, am cules în acest articol cele mai reușite modele de depozitare a lucrurilor în baie.

1. Ghiveciuri de plante atârnate pe ușa de la baie. Utilizați acest mod inteligent pentru a adăuga unele elemente de stocare, serioase, la partea din spatele ușii de la baie. În acest proiect simplu, veți converti pur și simplu o instalație unde veți putea depozita lucruri accesibile, așa ca periuțe de dinți, săpun și alte necesități de baie. Pentru a vă ușura puțin munca, în ceea ce privește sursa de inspirație, priviți imaginea de mai jos.

2. Agățarea lucrurilor pe tija de la duș. Aveți rafturi de duș, dar nu mai aveți spațiu pentru toate lucrurile sau sunt amplasate incomod? Păi pentru ca să aveți spațiu, comoditate și utilitate, vă propunem ceva. Se montează o tijă de metale de duș în plus și se atârnă inele care le utilizați pentru draperia de la duș pentru lungimea ei. Apoi, puteți atârna șampon, balsam și alte chestii necesare în duș, astfel aceste lucruri nu vor prelua nici un spațiu de suprafață din baie.

3. Cupe montate pe pereți. Economisește spațiul de la un sertar valoros prin montarea unuia mai distractiv, chiar la perete. De tot ce ai avea nevoie este de câteva cești de cupru sau din oricare alt material tare, cablu de piele și alte câteva elemente de bază pentru a le atârna. Pentru a evita o dezordine peste tot și apoi să mai pierzi unele lucruri, aceste cupe te vor ajuta să păstrezi fiecare element într-un loc organizat și accesibil oricând ai nevoie de ele. În imaginea de mai jos, cupele au fost bine asortate cu rama de la tablouri.

4. Rafturi deasupra ușii. Există, de multe ori un pic de spațiu irosit deasupra ușii de la baie, așa că de ce să nu profităm de el prin crearea unui raft - cutie în acel spațiu? Este locul perfect pentru a stoca prosoape suplimentare sau articole de toaletă de rezervă. În afară de cuierele atârnate pe ușă, care la fel sunt foarte utile, dar ca să nu fie încărcate, aceste rafturi vă vin în ajutor.

 

5. Utilizează magneți. În cazul în care partea din spate a ușei de la baie este din metal, atașați elemente utilizate frecvent, folosind magneți. Aveți posibilitatea să cumpărați magneți cu adeziv pe o parte, astfel încât să puteți atașa balsamul de buze sau cutii de depozitare mici, așa cum se vede în fotografia de mai jos.