Innoieste-ti decorul din dormitor

Rate this item
(0 votes)

Parca nu ne simțim împliniți dacă nu renovăm, reamenajăm sau redecorăm măcar una dintre camere unde stăm zilnic și ne odihnim după o zi de muncă grea. Și de fiecare dată căutăm imagini care să ne inspire, care conțin diverse modele de decor interior din care putem să ne accesăm dorința de a face schimbări în cameră. Astăzi vreau să vă arăt o mini colecție de imagini cu dormitoare moderne care mi-au plăcut și pe care le-am adăugat la sursa de inspirație pentru decor, pentru momentele în care mă va apuca febra renovării. Încearcați să vă inspirați și voi din aceste imagini.

1. Afișați liber și instantaneu fotografii de inspirație pentru acest bord super-elegant, hexagonal pentru peretele dormitorului dumneavoasră. Este foarte ușor de făcut, și puteți alege orice culori pe care le placeți. Propria versiune poate fi mult mai frumoasă, deoarece într-un dormitor unde există personalitate, există și originalitate.

2. Dacă ești un mare fan de fotografii instantanee, atunci vei iubi acest tip de docor. Este un mod simplu de a afișa fotografiile pe ușă sau pe perete, folosind doar o sfoară și clește decorative. Convinge-te că această idee este distractivă, alegând cele mai amuzante fotografii sau cele care v-au marcat până în prezent.

3. Acest perete super-distractiv are aspectul de tapetă, dar este de fapt făcută folosind bucăți de bandă adezivă colorată - ceea ce înseamnă că este ieftin și detașabil, pe la sfârșitul anului școlar. 

4. Pentru acest proiect inteligent, tot de ce ai avea nevoie este de o bucată de sticlă și niște bandă, atunci puteți scrie note și liste pe suprafața sticlei cu ajutorul markerilor care apoi poate fi liber ștearsă. Această idee este simplă, dar frumoasă.

5. Decorarea pereților cu aceste pieste este o idee ușoară și deloc plictisitoare - apucă o mână de cercuri de broderii vechi, unele de țesătură veche, cu fier vechi și o pereche de foarfece și taie bucățile de material pentru interiorul cercurilor. Apoi închideți-le cu sticlă! 

6. Asigurați-vă că sunteți mereu la timp acasă sau în altă parte și încercați a face una dintre aceste ceasuri din bucăți de bandă adezivă! Joacă-te cu o varietate de culori și modele pentru a obține un aspect super-unic. Inspiră-te creativ pentru a afla cum să recreezi acest ceas colorat tine.

7. Aici avem un proiect care este asemănător cu o idee de mai sus, adică arată ca tapet, dar este, de fapt, țesătură, care este lipită pe perete folosind un clei special, care o face ușor de îndepărtat. Așa că condimentează acele ziduri cu acest proiect distractiv care arată original și foarte modern.

8. Aceste elemente atârnate pe perete, viu colorate sunt super atrăgătoare, și se va adăuga o poziție favorabilă de culoare strălucitoare la orice perete alb din cameră și acestea sunt foarte ușor de făcut, de asemenea!