Decorul elementelor cu tapete

Rate this item
(0 votes)

Tapeta este o cale de a contribui cu o pată de culoare în orice cameră. Varietatea de culori, forme și calitate este aproape nelimitată. Cei care recurg la tapetă știu că prin acest mod, pereții casei vor căpăta o istorie aparte. Orice gazdă dorește ca oaspeții din casa lor să se simtă confortabil și liber, acest lucru poate fi influențat de culoarea tapetelor, deoarece dacă va fi totul în negru, va fi normal ca oaspeții să aibă o dispoziție rea, dar dacă culoarea va fi combinată cu nuanțe deschise sau dacă vor conține elemente frumoase de decor, atunci buna dispoziție a persoanelor venit în casa respectivă este asigurată.

Dacă ai foarte multe cărți și rafturile deja devin supraîncărcate, iar dulapul pare a fi învechit, încearcă să lipești tapetă pe partea din spate a rafturilor, dar alege cu grijă culoarea și ornamentul, deoarece acest lucru trebuie să fie destinat pentru o mini bibliotecă. Un model de utilizare a tapetei în domeniul respectiv, îl puteți observa în imaginea de jos.

Decorul interiorului cu tapete!

Încă mai poți fi creativă, dacă utilizezi tapetă în dormitor. Ai grijă la alegere, pentru că dormitorul este, la urma urmei, un spațiu intim, de aceea, nu trebuie să faci exces de culoare și detalii. În ajutor pentru o alegere potrivită, îți vine imaginea de mai jos cu un astfel de dormitor.

Decoratiuni dormitor in interior

Dacă aveți o casă cu două etaje și aveți scări, care au pereți goi și albi, atunci de ce să nu uitilizați imagini sau tapete pentru a le arăta dintr-un alt punct de vedere? Combină culoarea tapetei cu cea din întregul hol sau întreaga cameră, până a ajunge la scări, și alege nuanța potrivită stilului.

Scari de interior - Chisinau, Moldova

Tapeta poate fi utilizată ca detaliu și la piesele mici, dar care vor îndeplini o funcție de decor importantă, iar în imaginea de mai jos este arătată și funcționalitatea elementului utilizat, adică o lampă de masă, care are la suprafață tapetă, dar care se potrivește foarte bine cu cromatica întregei camere.

Lampa in design de interior

Scaunele, după cum am mai scris în articolele anterioare, sunt piese importante din orice casă. O metodă de a le face mai interesante, este utilizarea tapetei, astfel, puteți acoperi și vârsta acelui scaun. Mai ales pentru un scaun din camera copiilor, care  adoră detaliile, scaunul vechi poate fi acoperit cu tapetă, respectiv nu mai arată ca unul vechi, ba chiar ca unul interesant și foarte original, în dependență de ornamentul și tematica aleasă.

Scaun din lemn in locuinta