Solutii de decorarea a balconului

Rate this item
(0 votes)

Condițiile de viață într-un apartament are argumente pro și contra, dar apartamentul are un balcon. S-ar putea fi descurajator pentru a vedea cât de departe sunt grămezile de zăpadă la ușa ta, glisante în timpul iernii, dar tu vei adora să fii capabil să stai în soare pentru micul dejun la balconul răcoros într-o vară călduroasă. Având un balcon este, de asemenea, o mare șansă de a vă crea un spațiu mic confortabil,  în aer liber, pentru prinderea aerului proaspăt în fiecare dimineață sau relaxare, la sfârșitul zilei.

Această configurare de balcon drăguț prezentată mai jos, vă arată cum lemn poate fi folosit pe pardoseli și să se potrivească la dimensiunile balconului. Cele mai multe dintre magazinele  locale ar trebui să aibă ceva similar cu ceea ce vezi în imagine. Cu toate acestea, nu încercați să faceți singur design-ul, dar puneți-l în plan împreună cu vre-un specialist, pentru un aspect  frumos, asigurat.

Estetica răbufnită are o altă soluție creativă pentru podelele balconului  tău! Cablul de nailon este destul de rezistent și este, cu siguranță, mai plăcut să se meargă pe el, decât pe ciment. Este, de asemenea, la fel de ușor de a croșeta, într-un model simplu, cu lână, un așternut foarte compact. Asigurați-vă cu o saltea pentru a da spațiului unele detalii de culoare și amortizare!

Acest lucru de decor de la balcon, prezentat în imaginea de mai jos, vă arată modul în care o pereche veche de lăzi de lemn poate fi transformată într-o zonă mică, o văgăună confortabilă unde te poți odihni. Tehnica este atât de simplă. Nu uitați să aduceți o pernă și o pătură ori de câte ori vă duceți acolo. Poate că aveți deja unele scaune la balcon, dar vă place foarte mult ideea de a include mobilier din cutie din lemn în spațiul tău. Învață-te pas cu pas cum să transformi lăzile vechi, regulate, în mese rustice, colorate, plasate în aer liber. Inspiră-te și prinde la curaj pentru transformarea balconului tău într-o cameră frumoasă.

Dacă ați avut practica de croșetare cu fire voluminoase, atunci puteți face cu siguranță această pernă pufoasă! Este un loc confortabil pentru a citi o carte, pentru o vizită cu prietenii sau unde vă puteți bucura de micul dejun la balcon, mai ales că soarele răsare și vrei să simți mirosul proaspăt de dimineață. Doar asigurați-vă că nu-l veți lăsa afară în ploaie.

Adăugarea de verdeață la spațiul dvs. din balcon, înr-un mod frumos aranjat și estetic, poate arăta mereu proaspăt și mereu îngrijit. Nu există întotdeauna o mulțime de spațiu pentru ghivece cu plante mari, totuși, în schimb, încercați să luați un ghiveci mai original, care să arate bine și ca nuanță, și agățați plante medicinale drăguțe sau oricare alte tipuri de plante. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că ghivecele vor fi prea grele pentru a le ancora la balcon, există alternative, doar găsește spațiul potrivit.