Stilul occidental in design-ul bucatariilor

Rate this item
(0 votes)

Navigați prin aceste idei pentru decorul occidental în bucătării și pregătiți-vă pentru a adăuga clasic, elemente calde și primitoare din Vest pentru spațiul de bucătărie. Dacă intenționați să remodelați, modernizați, schimbați o bucătărie sau pentru a instala o bucătărie de brand nou, iar gusturile tale sunt în intervalul de „nu știu ce să mai schimb”, poate doriți să explorați opțiunile disponibile pentru decorurile generoase de bucătării din occident.

De la înflorituri rustice, la opere de artă cu temă occidentală, creând o atmosferă caldă și primitoare (și poate doar un pic sălbatică) proiectarea bucătăriei este bine la îndemână. Bucătăriile occidentale tematice, de multe ori încorporează un decor regional în designul lor, ceea ce reflectă o geografie specială din Vestul american, sau chiar sugerând o anumită perioadă istorică. Bucătăriile de stilul sud-vest, de exemplu, de multe ori începe cu portocale arse și elemente de teracotă, în locuri familiare, precum Arizona și Mexico. Acest stil combină adesea istoria și cultura acestor state occidentale cu cele din Mexic, pentru un melanj elegant, care este la fel de mult deosebit despre bucătărie, vreme și viața de deșert, deoarece este vorba despre anumite nuanțe și texturi.

În mod similar, un decor care este inspirat de statele montane occidentale adesea reflectă măreția naturală și greutatea culturii de acolo. Lemnul brut, nefinisat, blană aruncată pe josși garnituri pe perne și scaune, și accesorii, cum ar fi cuptoare cu lemne, toate acestea vorbesc despre o cultură cabină folosită în anticiparea unor izvoare spectaculoase. Opera de artă este adesea o caracteristică de stil occidental bucătăriilor de acolo, de la picturi murale și imprimeuri, până la picturi murale colorate și stropilor de culoare din teracotă sau plăcile de mozaic. Temele construite, de multe ori pe istoria vieții în vest, de la cowboys pe ideea bovinelor singuratice, interacțiunile istorice dintre nativii americani și coloniști. Natura este o temă comună în arta clasică occidentală, precum și, cu locuitorii istorici Vestului - indigenă, acest subiect rămâne pentru totdeauna imortalizat - de obicei reprezentate sub formă de cai sălbatici, lupi, urși și pume.

Natura tinde să răsară peste tot în bucătăriile vest-tematice, prin mobilier, opere de artă, plafoane sau suprafețe. Grinzile din lemn expuse sunt o atingere comună pentru plafoane. Mobilierul poate fi sculptat manual, din lemn locale, cu cedru și pin noduroas, care sunt printre cele mai populare alegeri. Plafonurile și podelele sunt de multe ori de culori mate, spre deosebire deculorile lucioase. Ei, oamenii de cultură occidentală, sunt de obicei găsiți prin ideea utilizării materialelor naturale, cum ar fi piatra și granitul, împământarea temei de vest, cu un simț substanțial și practic. Dulapurile sunt, de asemenea, de multe ori construite din alegeri robuste, solide din lemn și lăsat neterminat pentru a scoate în evidență cereale lor naturale. Fie că sunt obiectivele tale pentru a crea o schemă de culori coapte la soare de roșu ruginiu și galben adânc, sau nu, pentru a implementa o colecție de înflorituri de decor artistic, sau pentru a adăuga elemente stilistice subtile cum ar fi monograme, alegând o temă de bucătărie occidentală vă va oferi posibilitatea de a crea un design de bucătărie care este atât vizual cât și istoric interesant.