Designul inedit din casa designerului vestimentar - Ralph Lauren

Rate this item
(0 votes)

Vestitul designer de haine Ralph Lauren si-a amenajat casa din Manhatan dupa ultimele tendinte. Putem vedea o tendinta a culorii albe, care este printre culorile dominate din casa, precum si culoarea cafenie. Casa cuprinde elemente de decor efectuate de insasi Ralph Lauren, ca stofa din casa folosita pentru sofa, precum si mobila, si alte elemente care pot fi gasite in acest deprtamentul Home Decor Ralph Lauren.

Haideti sa vedem cum arata casa spatioasa, din inima Manhatanului, cu vedere la Central Park a vestitului designer vestimentar Ralph Lauren.

Designul casei sale este unul deosebit deoarece Ralph Lauren este si el la rindul sau designer, si din acest considerent este curios cum si-a amenajat propria casa. Acesta s-a implicat in decorul casei sale folosind elemente de decor inventate de el, care ii paorta numele. Aceste obiecte sunt in vinzare si se gasesc in compartimentul Ralph Lauren.

Holul

Mai jos puteti vedea holul din duplex-ul lui Ralph si Ricky Lauren! Putem observa ca acesta este unul spatios, simplu, dar in acelasi timp foarte sofisticat.Culorile sunt combinate foarte reusit, si anume cafeniul podelei combinat cu cel al scarilor, iar peretii albi ii redau acestui spatiu un aspect bogat, chiar daca nu este incarcat cu mobila.

Biblioteca

Acest loc de refugiu este unul amenajat cu gust. Aici putem o serva iarasi culoarea alba a rafturilor care este combinata cu sofa. La fel, putem observa lampile vintage, masa de cocktail, si covorul de un albastru inchis care ii reda un stil chic intregei camere.

Living room

Aceasta camera are o sofa comoda din piele, de culoare alba, precum si scaune din piele, si o masuta pentru cocktail. Anume in aceasta camera este instalata sculptura Rembrandt Bugatti. Tot aici este amplasat un TV mare care este amplasat pe un suport - copie a unui model din Franta. Iar masa din living poate fi gasita in deprtamentul Ralph Lauren Home.

Dining

In acesta camera se stringe familia la masa, precum si toti prietenii lor la diferite ocazii. Putem vedea ca aceasta camera cuprinde o masa mare cu numeroase scaune din piele de o culoare asemanatoare celei din holul lui Ralf Lauren. O oglinda mare se poate observa la mijloc, pe care are imprintat semn ul zebrei, precum si 2 lustre mari deasupra mesei de dining.

Bucataria

Bucataria din casa lui Ralph Lauren este una sptioasa, care continua culaorea dominanta in casa, si anume albul. Bucataria cuprinde toate obiectele de gatit, precum rola, aragaz, si toate ustensile necesare pentru a gati. La mojlocul bucatariei este o masa de gatit si 2 scaune.

Baia principala

Baia cea mai mare din casa este una deosebita, deoarece prin fereastra se poate observa o vedere in Central Park din Manhatan. Podeaua este facuta din marmura, iar culoare mobilei este alba.

Toti suntem curiosi cum isi amenajeaza interiorul casei vedetele, in special, Ralph Lauren, deorece este un designer vestit de haine. De aceea, asteptarile pentru un design inedit in casa sa a fost una justificata. O combinatie a unui design modern cu elemente vintage, antique, chiar si cu o sculptura Rembrant. Acest design este unul inedit prin faptul ca are o combinatie de stiluri, folosind si stilul Ralph Lauren pentru casa.

Revenim cu detalii despre designul de interior si a altor vedete care ne fac curiosi de felul in care isi amenajeaza casa!

Read 7751 times