8 Celebritati Obsedate de Design-ul de Interior

Rate this item
(0 votes)

Desi mai tot timpul vedetelor este petrecut fie in platoul de filmare, fie in sala de inregistrari a pieselor, totusi acestia gasesc timp si pentru design-ul de interior al casei. Ba mai mult, pentru multi din ei acesta este un hobby, iar pentru altii s-a transformat intr-o obsesie usoara.

Acestia doresc mereu sa fie in trend cu ultimele tendinte, iar din casa lor nu lipsesc ultimele tehnici de design si decor. Unii din aceste staruri ar putea sa aiba al 2 serviciu ca designeri de interior. Ba chiar mai mult, multi din ei chiar o fac. Sa vedem care sunt vedetele care vorbesc despre design-ul casei lor si se mindresc cu asta.

Ellen Degeneres

Ellen Degenere nu e doar o vedeta talenta a show-lui Ellen Degeneres, ci are ca a 2 profesie decorarea caselor. Aceasta a cumparat mai multe case si le-a decorat dupa placul sau. Ellen spune ca a crescut in anii 20 si are acest gust rafinat pentru mobila franceza si alte obiecte de decor inedite. Ea chiar a creat o competitie in cadrul show-ului pe care il conduce la canalaul ABC unde mai multe vedete vor concura la capitolul cunostintelor din domeniul design-ului pentru mobila.

Justin Timberlake

Anterior colaborarii cu Jay Z, actorul si muzicianul Justin Timberlake a colaborat cu o companie de design pentru a conduce mai multe proiecte de design care au fost inspirate din decorurile anterioare. Justin spune ca ii plac casele curate, cu o arhitectura moderna, iar problema principala in design-ul acestor case este faptul ca ele trebuie sa transmita o caldura din interior, ceea ce nu intotdeauna este o misiune usoara. Intr-un interviu acesta a relatat faptul ca este important sa faci designul unei case sau a unei camere combinind diferite stiluri de design.

Sophia Bush

PHOTO: Justin Coit for Domaine

Sophia este actrita si crede ca Naturalul Modern merge in intimpinarea Industrialului Frumos! Ea este o iubitoare a design-ului de interior cu culori calde. Ea se conduce dupa principulul ca un spatiul poate si trebuie sa fie decorat dupa spiritul de interior al fiecarei persoane. Sophia a acordat un interviu pe tema - Cum a schimbat internetul design-ul de interior. O tema interesanta, pe care cu siguranta o vom aborda-o mai tirziu, in unul din articolele noastre.

Brad Pitt

PHOTO: Harry Benson for Architectural Digest

Brad Pitt este un iubitor al design-ului impreuna cu sotia sa Angelina Jolie. Dragostea pentru design si decor s-a manifestat cind acesta a fost intr-un tur privat a unei locuinte luxoase drept cadou de ziua sa. Anterior acesta a creat o Organizatie de caritate - Make it Right- care are drept scop ajutorarea celor care au avut de suferit in urma Uraganului Katrina. Si anume, reconstruirea caselor din New Orleans pentru cei care au ramas fara case in urma uraganului. Recent Brad a inceput sa colaboreze cu un designer de mobila Pollaro. Colectia cuprinde: mobila de dormitor, scaune si cazile din marmura.

Diane Keaton

PHOTO: Carter Smith for Elle

Diane a adus un aport extraordinar in designul din interior. Pentru ea designul este mai mult decit un hobby. Diane a scris mai multe carti pe tema designului de interior. Prima carte se numeste California Romantica si vorbeste despre stilul de design al caselor din statul California, SUA si stilul spaniol colonial folosit in designul de interior. A 2 publicatie se numeste - Casa- si vorbeste despre designul rustic si stilurile arhitecturale.

Kourtney Kardashian

PHOTO: Justin Coit for Domaine

Cea mai mare sora din familia Kardashian, Kourtney este cea care se ocupa de decorul din casa. Ea a vorbit despre pasiunea sa in cadrul unei emisiuni TV. Kourtney a mers prin magazine specializate si a aratat cunostintele sale in domeniul designului, stilurilor de design, mobilei si al altor obiecte de decor. In prezent ea redecoreaza o casa si a relatat acum a ales un stil diferit de cel folosit pina acum. Asteptam sa vedem rezultatul. Cu siguranta va fi unul frumos si pe placul tuturor.

Gwyneth Paltrow

PHOTO: Mario Testino for Vogue

Gwyneth nu doar este talentata in domeniul gatitului si a actoriei, ci si in domeniul designului. Aceasta a facut pasi concerti pentru a ne putea convinge de pasiunea sa pentru design. Ea a deschis un magazin de decor in orasul Dallas si Los Angeles unde are in vinzare obiecte decorative ca cadouri si produse pentru casa fiecaruia. Gwyneth a mers chiar mai departe, ea a cumparat emisiunea televizata - House of Windsor- care este condusa de vestitul designer Peter Dunham si Martin Lawrence Bullard.

Adam Levine

Adam a fost cel ce a efectuat decorul pentru casa sa. El a spus - Cind este vorba despre design si mobilarea casei, acestea sunt la fel ca si cum ai crea muzica! Adam a stiut exact cum vrea sa-si vada casa decorata si cum trebuie ea sa arate. Si nu s-a rezumat doar la idei, ci a realizat ceea ce si-a propus. El spune ca este primordial sa atragem atentie la toate detaliile pentru ca in final sa avem un design unic, care ne reprezinta.

Revenim cu detalii picante despre designul de interior si preferintele vedetelor!