4 tipuri de oglinzi care iti va inveseli dormitorul

Rate this item
(0 votes)

Iubim oglinzile, ele au o modalitate de a face camera să srălucească și să creeze impresia a unui spațiu mai mare. Cum ar arăta un dormitor fără o oglindă mare? Cea mai dificilă întrebare este însă ce alegere să faci atunci când vrei să ai în dormitorul propriu o oglindă pe măsura așeptărilor. Dacă simțiți că ceva lipsește și aveți nevoie de o schimbare, prezența unei oglinzi în cameră ar putea fi soluția pentru un spațiu perfect.

1. Oglindă mare 

O oglindă de o lungime completă este o oglindă clasică pentru o zonă de dormitor. O oglindă de acest tip este perfectă pentru a verifica aspectul și pentru a te uita la întreaga ținută. Există câteva tipuri de oglinzi mari pe care le puteți alege. O oglindă în picioare poate adăuga o anumită clasă camerei tale și poate să se potrivească cu unele elemente decorative. De asemenea un mod de a pune o oglindă poate fi chiar pe ușa dormitorului, astfel scăpați chiar și de spațiul pe care-l poate ocupa o oglindă în picioare.

2. Oglinda de machiaj

O oglindă de machiaj este o oglindă mai mică, care este adesea atașată în diferite părți ale camerei, după preferințe. Aceste oglinzi ajută la deschiderea senzației camerei. Cu toate că ele vin în mai multe dimensiuni. oglinzile de machiaj mai mari pot avea sursele de lumină atașate și spațiu pentru a facilita utilizarea acestora. Exista tipuri mai mici, care pot fi atârnate jos sau sus în mod independent, pe un birou. Aceste tipuri mai mici pot fi decorative, sau pur și simplu funcționale și puse deoparte atunci când nu mai sunt în uz. Această funcție le face un pic mai versatile. 

De obicei, aceste tipuri de oglinzi sunt pentru aplicarea machiajului, pentru că numele ar sugera chiar asta, deși ele au încă oportunități mari de design. Ele încă mai pot reflecta lumina oferind o anumită luminozitate camereo, oglinzile având această proprietate.

3. Oglinzile fără ramă

O mulțime de oglinzi de-a lungul istoriei au fost atârnate pe perete. În mod tradițional, acestea au fost agățate în rame mari și decorative. Aceste cadre pot fi decorative și destul de frumoase. Există o mulțime de desene sau modele, iar detaliile pot face spatiul tău să arate grozav. Cu toate că, dacă sunteți în căutarea unui aspect mai contemporan, oglinzile fără ramă sunt pentru tine. O oglindă fără ramă are un design elegant și modern. Ele deschid o cameră fără prea multă atenție fiind aduse în spațiul unde aceasta poate arăta ca cel mai important element.

4. Oglinzile pe tavan

Este posibil să nu fi văzut vreodată pe plafoane oglinzi, și pe bună dreptate. Oglinzile pe tavan pot crea iluzia de profunzime în camera ta, dar este o discontinuitate a unei epoci. Pe lângă faptul că este incomodă, uneori crează disconfort.