5 idei pentru decorarea scarilor din casa

Rate this item
(0 votes)

Fiecare dorește să vorbească despre casa sa cu un adaos de culoare și creativitate. Unii când aud de scări, li se pare a fi o idee complicată, iar casa fiind una cu multe detalii. De fapt, scările în casă pot fi acel element care poate contribui la adăugarea unui decor superb, care poate emana căldura unui cămin familial. Scările pot deveni o atracție favorită pentru copii și oaspeți, în dependență de decorul oferit. Acestea pot deveni un spațiu captivant și destul de atrăgător, iar pentru a demonstra cum puteți reuși să vă faceți scările din casă unice, vă propunem următoarele idei pentru decorare.

1. Scrisul pe scări

Cei care iubesc să coboare scările dimineața cu o bună dispoziție, scrisul pe scări poate contribui la ridicarea nivelului de adrenalină din sânge. Unii pot alege cuvinte motivaționale, alții citate sau chiar versuri, toate acestea fiind scrise cu litere colorate și frumos arcuite pot menține dispoziția ta pe tot parcursul zilei, de asemenea sunt ademenitoare pentru prieteni și întreaga familie.

2. Scările-pian

Îndrăgostiții de muzică, artiștii sau pasionații de artă, pot alege transformarea scărilor din casă într-un pian frumos. Această idee nu doar te va menține inspirat, dar și liniștit.

3. Scările florale

Dacă doriți să aveți natura în casă, puteți vopsi scările sau chiar puteți utiliza tapete florale pentru a primi în ambele cazuri un rezultat aproape natural.

4. Scările-zebră

Pentru un rezultat unic și un decor frumos pentru scări, dungile de zebră desenate într-un mod mai deosebit sunt o metodă foarte bună.

5. Scările-curcubeu

Dacă casa dumneavoastră are nevoie de o pată de culoare, scările-curcubeu sunt o idee specială și unică, acestea vor emana o stare de fericire și liniște pentru locuitorii și oaspeții casei.