Redecorarea si reutilizarea mobilei vechi

Rate this item
(0 votes)

Iubim schimbările și casa noastră poate căpăta un aer nou, o altă atmosferă și un alt design. Astfel, ne confruntăm cu problema banilor, necesari pentru cumpărarea altei mobile, dar există o metodă mult mai ușoară cu un buget mult mai mic de a face aceste schimbări în casă. Simțim o monotonie văzând zilnic, mulți ani la rând, aceeași mobilă, dar cu ajutorul noilor metode de decorare, mobila veche poate deveni nouă.

1. Vopsea clasică

Pentru a schimba întreaga înfățișarea a unui dulap sau a unei mese, este de ajuns doar vopsea, desigur, pentru a ajunge la un rezultat frumos, sunt necesare utilizarea mai multor culori, astfel mobila care deja a devenit plictisitoare, capătă un nou look și devine nouă.

2. Resturi de materiale, țesături

Pentru a obține un stil cu totul diferit decât cel care era, puteți transforma un simplu scaun în unul de vis, prin aplicarea diferitor resturi de țesături, de culori diferite și desene cât mai colorate. În acest mod, scaunul poate căpăta stilul old-school și poate fi cu adevărat unul potrivit pentru casadumneavoastră.

3. Fotografii alb-negru

Dacă aveți poze vechi și uitate de toată lumea, le puteți utiliza prin simpla alipire pe o masă de cafea, rezultatul fiind unul inedit. Desigur că pentru evitarea zgârieturilor și altor deteriorări, poate fi folosită sticla protectoare.

4. Ziare și pagini din cărți vechi

Dacă îți pare că ai o masă plictisitoare în foișorul propriu, ziarele și cărțile care nu le mai citiți le puteți folosi pentru transformarea acesteia în una deosebită și modernă.