Ce spune despre tine stilul de aranjare a pernelor din dormitor?

Rate this item
(0 votes)

Aveți numeroase perne pe patul din dormitor și nu știți cum să le aranjați? Faptul cum sunt aranjate acestea, vă caracterizează mult. Pernele sunt aruncate în nici un fel? Aranjați pernele fără o anumită ordine? Stilul tău nepretențios spune că sunteți o persoană relaxată și deschisă noilor experiențe. Pentru ca dormitorul să capete o altă culoare, pernele trebuie să fie aranjate frumos și într-o ordine anumită. 

1. În cazul în care pernele sunt echilibrate, dar au un singur accent

Vă propuneți să aranjați pernele într-un stil clasic, dar nu doriți ca acestea să fie simetrice? Preferați atunci când nu totul arată perfect? Aceasta înseamnă că aveți un stil tradițional, sunteți prea formal, dar nu vă lăsați conduși de ultimele tendințe de design.

2. În cazul în care pernele sunt suprapuse precis

Pernele sunt așezate pe niveluri? Dezordinea de pe noptieră vă înnebunește? Acest mod de aranjare vă caracterizează stilul modernist. Dacă cineva a văzut patul dumneavoastră, atunci ei probabil cred că sunteți creativi, inteligenți și artistici.

3. În cazul în care pernele sunt delicate și decorative

Pernele sunt rulouri, cu țesetură fină? În cazul în care sunteți atras la un aspect de vis, capricios, atunci sunteți un romantic. Ați prefera volănașe feminine decât raționalizate și rigide.

4. În cazul în care pernele sunt perfect simetrice

Vă considerați organizat? Păstrați lucrurile într-un rând - și pernele la fel - înseamnă că aveți un stil clasic adaptat. Acest aspect este cel mai bine pentru cineva care este orientat spre detaliu, organizat, și ordonat.