4 pasi pentru un dormitor ideal in stil Feng Shui

Rate this item
(0 votes)

Un bun dormitor Feng Shui este un dormitor care promovează un flux armonios de energie hrănitoare și senzuală. Un bun dormitor Feng Shui este un dormitor care te invită, te ademenește, te excită și te calmează în același timp. Un Feng Shui dormitor este distractiv și plăcut, fie că sunteți acolo pentru un pui de somn rapid sau pentru un somn bun de noapte. Pentru a crea un bun dormitor Feng Shui, puteți utiliza o varietate de instrumente, cum ar fi aceste 5 sfaturi de bază.

1. Televizorul, calculatorul sau echipamentul de antrenament în dormitor.

Buna energie Feng Shui în dormitor este distrusă atunci când aceste elemente sunt prezente în dormitor. În plus ele aduc, de asemenea, energia de muncă, stres, și sunt, în principal distragere a atenției și vești proaste pentru o relație bună.

2. Deschide ferestrele de multe ori sau folosiți o bună calitate a aerului-purificator pentru a păstra aerul din dormitor proaspăt și plin de oxigen.

Să fiți conștienți de calitatea aerului în dormitor. Nu poți avea un dormitor bun Feng Shui dacă aerul pe care îl respirați este vechi și plin de poluanți. Vă rugăm să rețineți, deși faptul că plantele din dormitor nu sunt bune, cu excepția cazului cînd dormitorul este destul de mare, iar plantele sunt situate departe de pat.

3. Urmați 3 orientări Feng Shui de bază pentru patul tău, care sunt:

a) Pat ușor accesibil din ambele părți
b) Două mese de noptieră (câte unul pe fiecare parte)
c) Evita patul direct, în conformitate cu ușa
Un pat bine echilibrat este foarte important în crearea unui dormitor perfect Feng Shui. O saltea bună, solidă și de înaltă bordură, de calitate din foi din fibre naturale, sunt de asemenea foarte importante în crearea de energia Feng Shui armoniosă.

4. Folosiți culori liniștitoare pentru a realiza un bun echilibru Feng Shui în dormitor.

Un bun dormitor Feng Shui este cu un decor echilibrat, care promovează cel mai bun flux de energie pentru somn de restaurare, precum și de vindecare sexuală. Cele mai bune culori Feng Shui pentru dormitor sunt considerate așa-numitele "culori ale pielii", și cunoaștem culorile pielii umane variază de la alb pal la maro ciocolata. Alege culorile din aceasta gamă, care va funcționa cel mai bine pentru decorul dormitorului.

Read 744 times