Culorile pastelate in dormitoare

Rate this item
(0 votes)

Culorile pastelate nu sunt doar pentru pepiniere sau camere mici pentru fete. Aceste opțiuni de culoare moale pot fi încorporate în orice dormitor, dacă este planificată și utilizată în mod corect. Dacă vă doriți să oferiți dormitorului un aer romantic, nuanțele pastelate sunt cea mai bună alegere. Aceste nuanțe,  învăluie dormitoarele într-o notă discretă, pline de armonie, înțelegere, echilibru și optimism. Ele conferă numai energii pozitive pe care tu ți le poți însuși atunci când ajungi acasă.  Iată câteva idei de culoare în dormitoare și fotografii folosind aceste opțiuni.

Acest dormitor este un exemplu minunat de culori pastelate într-o cameră modernă și sofisticată. Peretele de culoare verde, împreună cu stropi strălucitori de aur roșu crează un design bine echilibrat. Mobilierul este unic, de asemenea, mai ales aspectul metalic sau aspectul canapelei din colț.

Culorile pastelate sunt foarte populare, mai ales pentru dormitoare. Această idee, proiectare-construcție, încorporează menta verde moale pe pereți, cu accente galbene și portocalii luminoase, creând un design plin de viață, un dormitor contemporan. Această cameră este mică, dar utilizarea acestor culori discrete deschide spațiul.

Acest dormitor este un alt exemplu mare de culori pastelate utilizate pentru a crea un concept proaspăt, design elegant. Acest dormitor albastru pentru copii este un stil modern și tradițional, care pot fi folosite pentru orice gen sau vârstă ca idee de design în dormitor.

Acest dormitor clasic este răpitor de priviri cu tavanul de culoare albastru pastel și vopseaua aurie de pe perete, lămpi și candelabru de cristal spumante. O cameră ciudată, sofisticată care încorporează un decor de epocă, dar rămâne eclectic cu elemente simple de design, cum ar fi solide așternuturile albe și fusta de pat bej.

Acest dormitor în culoarea turcoaz este un frumos exemplu de culori pastelate. Combinația dintre turcoaz și verde este foarte plin de viață împotriva așternutului alb și culoarea de pe peretele pal. Cele mai luminoase flori roz de lângă pat au scopul de a face o sumă de contrast de culoare caldă pentru a crea interes și armonie în această mare de culori reci.

Această zonă mică de relaxare este o utilizare minunată de albastru pastel, violet și turcoaz, păstrând în același timp camera cu o atmosferă lejeră și elegantă. Culoarea albă, cărți, precum și alte accesorii contribuie la menținerea echilibrului în această idee paleta de culori.