Combinatia dintre alb si negru in dormitoare

Rate this item
(1 Vote)

Dorința de a avea un dormitor elegant și sofisticat poate fi îndeplinită ușor, iar unii doresc să vadă lucrurile în alb-negru. Asociind culorile alb-negru se creează un aspect care este curat, sofisticat și contemporan. O astfel de combinație simplă poate părea minimalistă sau chiar rece, dar nu e deloc așa. Contrastul dintre alb și negru creează energie în timp ce, datorită simplității combinației, oferă un element calmant care poate părea absentă cu alte combinații de culori. Această schemă de culori simplă deschide posibilitatea de a utiliza modele de mari dimensiuni.

O tăblie simplă neagră pe un perete alb, cu o covertură albă pe pat, crează un aspect de lux. Combinația alb-negru este în general considerată ca fiind cea mai potrivită în design contemporan, dar asta nu înseamnă că nu poți încerca într-un aspect mai tradițional. Mobila din lemn cu tăblia neagră de pe perete, cuplat cu lenjerie de pat moale de culoare albă și o mângâietoare blană aduce atât eleganță cât și romantism în dormitor, în timp ce o jumătate de perete vopsită în alb, adaugă o notă nostalgică.

Păstrarea podelei într-o nuanță neutră, cum ar fi lemnul sau adăugarea unui accent de culoare printr-un covor, poate păstra, de asemenea, o cameră de la așa aparent o senzație de rece. Pentru un aspect mai provocator, ia în considerare o podea de culoare albă, cu un covor de culoare neagră.

O schemă de culoare alb-negru nu înseamnă alte culori care nu pot fi utilizate. Combinația solicită pete de culoare strălucitoare, și vă poate oferi posibilitatea de a adăuga nuanța ta preferată, fie că este vorba de albastru cobalt, roșu, galben sau o altă nuanță. Folosind accente de gri poate ajuta cele două culori contrastante împreună, creând un efect de calmare.

Negrul poate provoca spațiile de a apărea mai mici, deci luați în considerare marimea camerei atunci când utilizați culoarea. Mulți oameni n-ar lua în considerare punerea culorii negre pe pereții din dormitor, dar alb, contrastantele cu lenjerie de pat și o oglindă mare sau lucrări de artă pe o pânză mare albă poate păstra aspectul frumos și special al camerei. Încercați pictarea doar a unui perete în negru. În cazul în care sunteți destul de norocos pentru a avea un perete cu o fereastră mare și o vedere fantastică a unui peisaj urban, pictura cu negru de pe perete poate transforma punctul dumneavoastră de vedere într-un punct de focalizare, în sine.

Un decor alb-negru, s-ar potrivi, de asemenea, într-un dormitor de oaspeți, deoarece este un decor neutru, ce se va potrivi gusturilor atât masculine, cât și feminine. Încăperile amenajate în stil contemporan încorporează negrul și albul în moduri spectaculoase. Folosește covoare în nuanțe închise dacă pereții sunt zugrăviți în alb. Nu trebuie să zugrăvești fiecare perete în aceeași nuanță. Alege culori vii pentru un punct focal. Adauga obiecte de artă colorate, accente metalice și șesaturi cu imprimeuri moderne.