Magia culorii gri in dormitoare

Rate this item
(0 votes)

Selectarea culorii în dormitor este o decizie importantă și decisivă în crearea unei atmosfere confortabile. Alegerea culorii pe pereți într-un dormitor ar produce o impresie diferită decât cea pe care ați dori cu adevărat să fie, asta în cazul în care culoarea sau combinațiile nu sunt cele potrivite. Cu atât mai mult, atunci când culorile pe care le utilizați, încercați ca acestea să facă parte din categoria: culoarea preferată sau o combinație de culoare preferată. Păstrați tot mobilierul din cameră într-o combinație cu vopseaua de pe pereți, pentru a da impresia că într-adevăr acest dormitor este ales cu bun gust . În general, dormitorul este o cameră care a avut întotdeauna obiectivul de a fi un spațiu în care să te poți odihni după o zi lungă de muncă.

Prin urmare, dacă aveți nevoie pentru a face un loc cât mai confortabil posibil și după cum doriți, în selecția de culori pentru vopseaua din dormitor vă poate face să vă simțiți obosit și va afecta modificările la starea de spirit din cauza impresiei monoton generate în cameră, asta dacă nu a fost aleasă culoarea potrivită. Culoarea gri arăta impresia unui sil modern și dinamic, puteți alege culoarea albă ca și combinație de culori sau le puteți combina cu alte culori, cum ar fi culorile albastru sau altele luminoase. Culoarea gri poate da impresia unui sentiment de confort și curățenie, mai ales atunci când este combinat cu nuanțe naturale, cum ar fi mobila din lemn sau pietre.

Pentru un dormitor cu vedere la aer liber, o paletă gri, alb și albastru simplu păstrează accentul pe conexiunea camerei la natură. Așa cum vedeți în natură, un echilibru între culori calde și reci, tot așa este important și în interior.

Alegerea culorilor pentru un adolescent nu este întotdeauna ușor și nici nu este proiectarea unei camere care va crește odată cu el. Albastru este o culoare de bază; gri, pe de altă parte, poate adăuga o notă masculină care se simte bine la orice vârstă. Utilizarea vopselei moale gri pe trei pereți și tavanul acestei camere pentru a crea un refugiu neutru și confortabil, darl din spatele patului cu culoarea „cinabru” pentru un strop de energie. De asemenea, folosirea valorilor de gri din cărbune închis până la gri deschis în așternut și draperii lui accentuiază această energie. Lămpile cromate și accesoriile completate care sunt gri, adaugă o notă de strălucire. Camera este accesorizată cu o bibliotecă de cărți și comorile copilăriei sale și un birou de studiu minunat și cu ornamente din piele. 

Dovada că gri nu trebuie să fie plictisitoare, acest dormitor este o combinație câștigătoare de nuanțe subtile într-o paletă foarte strânsă. Această cameră reușește să creeze un sanctuar masculin, pentru proprietarul ei pentru o relaxare la sfârșitul zilei. Folosind mai multe nuanțe de gri cald asociat cu tonuri calde, poate fi creat un spațiu în care te învăluie și te face să te simți în largul tău pentru că va predomina pacea, dar va fi și interesant.

Nu este nevoie să stea arta împotriva zidurilor, griul cald este un fundal excelent pentru orice, de la opere contemporane îndrăznețe la compoziții clasice, și permite opera de arta pentru a determina paleta de culori a încăperii. "Această cameră are în esență o schemă de culori monocromatice, dar este înșelător, din cauza stropilor și pata de culoare, care adaugă teatru și rafinament.