Amenajarea bucatariei de la tara

Rate this item
(0 votes)

Indiferent dacă locuiești la oraș sau la sat, acest lucru nu poate fi un împiediment pentru crearea unei case așa cum ai visat. Ca orișice gospodină de la țară, bucătăria este cea mai importantă cameră din casă, de aceea, începând de la podele din lemn fermecătoare, la corpuri de iluminat din fier forjat, primind sfaturi pentru utilizarea unor detalii care întruchipează un design rustic cald, bucătăria dela țară poate deveni una luxoasă și de invidiat.

Podeaua din lemn de esență tare și cărămizile erodate contribuie la designul atemporal în această bucătărie. O chiuvetă fermă, adâncă este practică destul. În plus, culorile sunt cele care luminează și deschide spațiul. Mobilierul din lemn reprezintă un element forte pentru redarea atmosferei reale, de țară.

Perfecțiunea unei bucătării poate fi reprezentată ușor, prin utilizarea cu atenție a sfaturilor și micilor detalii oferite de specialiști. Suprafețele pictate sunt un semn distinctiv al design-ului rustic. Culoarea albăstră a ușilor realizează acel contrast natural de care și este nevoie pentru o bucătărie de la sat.

Plăcerile simple se realizează prin eforturi mari. Păstrați-vă bucătăria de la țară simplă, cu concepte istorice, arhitectură și proiectare deosebită, și fundalul perfect pentru a evidenția produsele alimentare. Într-o bucătărie albă, primul gând care-ți vine în minte este curățenia, deci această bucătărie reprezină o familie ordonată.

Pentru o atmosferă plăcută, dar care să mențină buna dispoziție celor care se află în acea bucătărie, preferabil este utilizarea mai multor culor, într-o combinație frumoasă. În acest caz culorile și podeaua din tablă de șah reprezintă ideea de un stil modern și de bun gust. Rafturile de culori deschise, rustice oferă produselor ceramice colorate un loc de cinste.


Scaunele cu un design al roților de tractor, dar foarte bine asociate întregei încăperi, adăuga o notă agrară la această bucătărie de țară, și podeaua din teracotă adăuga un sentiment de fermă, dar plăcut. Cei care își iubesc originea și recunosc cu mândrie de unde sunt, neapărat vor dori să nu lipsească din bucătărie elemente rurale, iar acest exemplu de bucătărie este ideal.